Přejít k hlavnímu obsahu

TRAILER: Undefeatable

17. 5. 2012 | 17:11 Counter Strike: Source
Český moviemaker Jaromír 'Pisa' Mančal se rozhodl vytvořit pro tuzemskou komunitu pořádné movie. A k tomu potřebuje právě vaše fragy! Celé movie by mělo mít kolem 8 minut, záleží na množství kvalitních fragů, tudíž se je určitě na co těšit.Co udělat pro to, abyste se objevili v movie? Jednoduše pošlete Pisovi svoje nejlepší pokud možno ligové akce a doufejte, že si vyber právě ty vaše.
Výchozí obrázek

Český moviemaker Jaromír 'Pisa' Mančal se rozhodl vytvořit pro tuzemskou komunitu pořádné movie. A k tomu potřebuje právě vaše fragy! Celé movie by mělo mít kolem 8 minut, záleží na množství kvalitních fragů, tudíž se je určitě na co těšit.

Co udělat pro to, abyste se objevili v movie? Jednoduše pošlete Pisovi svoje nejlepší pokud možno ligové akce a doufejte, že si vyber právě ty vaše.

URL linky na dema uploadnuté nejlépe na Leteckou poštu či Ulož.to posílejte prostřednictvím soukromé zprávy Pisovi nebo na email jaromir.mancal(zavináč)centrum.cz ve tvaru nickname_mapa_akce_ineye/stv_tick tedy například huhy_tuscan_5kawp_ie_69k.

Teď jen doufejme, že se sejde velký počet kvalitních akcí, aby movie vypadalo co nejlépe. Ale nyní si hlavně užijte trailer na movie Undefeatable, které má datum vydání naplánováno koncem měsíce června.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.