Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes vás čeká turnaj o cenu!

28. 5. 2012 | 17:04 Counter Strike: Source
Myslím, že touto novinkou potěším všechny příznivce CS:S a ty doufám na oplátku ocení turnaj o cenu, který vás čeká v pondělí 28.5.2012!Už hodně dlouho ve hře Counter Strike:Source nebyl turnaj o cenu, ale náš partner Comgad nám poskytl skvělou cenu. Jedná se o hru Total War: Shogun 2 - Pád Samurajů v hodnotě 799 Kč (32 EUR), kterou dostane vítěz turnaje.
Výchozí obrázek

Myslím, že touto novinkou potěším všechny příznivce CS:S a ty doufám na oplátku ocení turnaj o cenu, který vás čeká v pondělí 28.5.2012!

Už hodně dlouho ve hře Counter Strike:Source nebyl turnaj o cenu, ale náš partner Comgad nám poskytl skvělou cenu. Jedná se o hru Total War: Shogun 2 - Pád Samurajů v hodnotě 799 Kč (32 EUR), kterou dostane vítěz turnaje.

O tuto hru budete moci hrát již v pondělním turnaji 1on1 AWP, který startuje v 19:00 hodin.

Popis hry:

Samostatně hratelný datadisk ke slavnému Total War: SHOGUN 2 pojednává o japonské válce mezi císařským trůnem a posledním šógunátem. Ta se odehrává v 19. století, čili 400 let po událostech původní hry, a oživuje dramatické střetnutí tradiční samurajské kultury se silou moderních zbraní.
Doveďte staré Japonsko do moderní doby, ve které příchod Američanů, Britů a Francouzů rozdmýchává krutou občanskou válku, jež rozhodne o osudu celého národa.

Total War: Shogun 2 - Pád Samurajů

VÍCE INFO O TURNAJI