Přejít k hlavnímu obsahu

Finále PokerGaming.cz ČSL v neděli – DOHRÁNO

28. 5. 2012 | 08:20 StarCraft 2
A je to tu! Poslední hrací den ČSL. Třetí sezóna velmi sledované (né-li nejsledovanější) 1v1 Starcraftí ligy v ČR. Zbývá posledních pět hráčů, jen tři z nich si budou moci šáhnout na prize money, které do turnaje věnoval PokerGaming.cz!
Výchozí obrázek

A je to tu! Poslední hrací den ČSL. Třetí sezóna velmi sledované (né-li nejsledovanější) 1v1 Starcraftí ligy v ČR. Zbývá posledních pět hráčů, jen tři z nich si budou moci šáhnout na prize money, které do turnaje věnoval PokerGaming.cz!

A je po všem. Prach na bojišti dolehl a my už víme, jak dopadla třetí sezóna PokerGaming.cz České Starcraft Ligy. V první sezóně jsme měli Terranského vítěze, ve druhé to byl Protoss, no a v té třetí to prostě musel být Zerg. Na nepříjemném čtvrtém místě se uhnízdil Rikytan, třetí místo a pěkných 1000 korun od PokerGaming.cz ukořistil Headhunter. Naším druhým hráčem je Harpner, který si odnese 2000 korun. No a velkým vítězem je Devil, ten porazil jak Heada v zápase o postup do finále, tak Harpnera v samotném finále. Vítězství je to o to důležitější, že Devil před samotnou sérií BO9 prohrával již 2:0! I extended series se dá otočit a Devil vše dotáhl ze stavu 4:2 až do rozhodující hry při stavu 4:4. Poslední divoká hra, ve které zerglingové Devila pomalu rozežrali všechny naděje Protosského hráče, zajistila Devilovi velmi pěkné 4000 korun. Video je na našem kanálu na twitch.tv a v nejbližších dnech se objeví také v sekci "záznam" na podstránce ČSL.


Poslední pětice si to rozdá již zítra v neděli od 17:00 na streamu sc2cz! Na koho se můžete těšit? Bude se konat nějaké extended series? Kdo si odnese zlato a kdo z "finalistů" nezíská za své snažení nic?

 

Harpner - Dost dobře možná nejlepší hráč na československé SC2 scéně. Král protossů, který o svůj pomyslný trůn neustále bojuje s Headhunterem. Harpner má již v tuto chvíli jisté minimálně druhé místo. Je to právě on, kdo ve finále čeká na svého soupeře.

Devil - Bezesporu nejlepší Zerg na české scéně! Na Lancraftu se mu zvítězit nepodařilo, jak to bude v ČSL? Devil má už nyní jisté třetí místo, o postup do finále za Harpnerem se ale musí porvat s jedním ze zbývajících hráčů.

Rikytan - Je jednou nohou v souboji o postup do finále. V minulém kole porazil Steva a jako poslední Terran v turnaji udržel naděje příznivců této rasy. Kdo je lepší? PredY? Riky? Rikytan má možnost připsat si skalp v důležitém turnaji, který by mističku vah nahnul na jeho stranu. Ještě ale musí porazit vítěze duelu Head Ladabaz.

Headhunter – Momentálně na nás sype jeden "nestandardní build" za druhým. Hráč, který nás svými obřími teoretickými znalostmi obšťastňuje... na streamu spolu s Wriesem a jeho koťaty. Pro Heada je jistě jakékoli místo kromě prvného zklamáním. Čeká ho dohrávka s Ladabazem.

Ladabaz – Kluk slovenská ušatá! Vítěz Lancraftu a hráč, který má obrovský potenciál. Nejprve ale musí projít v "bratrovražedném" PvP přes Headhuntera. Byl Lancraft jen náhoda, nebo na to Ladabaz opravdu má? Je to hráč, se kterým budeme muset počítat i v dalších turnajích? Teď je čas se ukázat!

 

 

Stream od veteránů z bety, Murdoca a Tučňáka, na kanálu sc2cz. Těšíme se na vás!