Přejít k hlavnímu obsahu

PSPL: Cracked Gamers vs. w3cBteam

31. 5. 2012 | 19:42 StarCraft 2
 Poslední zápas čtvrtého kola sice nenabídne tak našlapaný match, jaký byl k vidění dnes, i tak se ale diváci mají na co těšit. Proti sobě nastoupí Cracked Gamers a WeWannaWin Clan B-team. Oba týmy mají po prvních kolech poněkud odlišnou pozici, než by se čekalo.
Výchozí obrázek

 

Poslední zápas čtvrtého kola sice nenabídne tak našlapaný match, jaký byl k vidění dnes, i tak se ale diváci mají na co těšit. Proti sobě nastoupí Cracked Gamers a WeWannaWin Clan B-team. Oba týmy mají po prvních kolech poněkud odlišnou pozici, než by se čekalo.

Zatímco B-tým celku w3c má za sebou jednu výhru a ligu mají relativně dobře rozehranou, Cracked Gamers stále čekají na první výhru a jsou na dně tabulky. Nicméně každá mince má dvě strany a tak se dá prozatimní postavení obou týmu vysvětlit rozdílnou kvalitou soupeřů.

A právě to je důležité říci, když se bavíme o Cracked Gamers. Hráli totiž proti třem silným soupeřům a dvakrát se dostali k Ace matchi. To ovšem nestačí, protože i "díky" jednomu trestnému bodu mají Cracked 3 body. V souboji proti w3c B-týmu potřebují naplno bodovat a za tímto účelem nastupují v sestavě {#Česká Republika} Petros, {#Česká Republika} Steve, {#Česká Republika} Keiras a {#Česká Republika} CrossGuard.

Poměrně nedávno vzniklý B tým celku WeWannaWin Clan si v dosavadním průběhu ligy nevede špatně. Pravdou je, že se moc velké výsledky nečekali, i tak ale w3c dokazují, že mají na to se poprat o postup do playoff. Skalp eEriness již mají za sebou, což bude velmi nápomocné při konečném sčítání bodů. Proti Cracked půjde především o lov bodů kde to jen půjde. Nastoupí protossko-zergská čtveřice {#Česká Republika} FuTu, {#Česká Republika} rapcz, {#Česká Republika} Xeliath a {#Česká Republika} Juri.

Cracked Gamers

4:0

w3c

Cracked Gamers w3c Bteam

Nemá cenu se příliš hádat o favoritovi. Porážka Cracked Gamers by byla obrovským překvapením a zároveň by to byla velmi těžká rána pro tým, který aspiruje na TOP 3. {#Česká Republika} Steve i {#Česká Republika} Petros jsou jasnými favority svých duelů, u {#Česká Republika} Keirase a především {#Česká Republika} CrossGuarda si sice nemůžeme být úplně jistí, ale i tam se výhry spíše očekávají a ať už to je jakkoliv, Cracked je zkrátka potřebují. Naproti tomu w3c mohou pouze překvapit a to bude hrát v jejich prospěch.

Zápas začíná opět v 18:00. Poprvé a naposledy budou zápas čtvrtého kola vysílat dva streamy, konkrétně {#Česká Republika} Kalf a {#Česká Republika} sc2cz.

 


Tal'Darim Altar LE (ladder verze)
1. zápasCracked.Petros {#Česká Republika} 2:0 {#Česká Republika} w3c.B rapcz

ESV Ohana LE
2. zápasCracked.Steve {#Česká Republika} protoss2:0protoss {#Česká Republika} w3c.B XeLiatH
 GSL Antiga Shipyard (od TeamClash)
3. zápasCracked.CrossGuard {#Česká Republika} protoss2:0 {#Česká Republika} w3c.B FuTu
 ESV Cloud Kingdom (od SUPEROURMAN)
4. zápasCracked.Keiras {#Česká Republika} 2:0protoss {#Česká Republika} w3c.B Juri
 GSL Terminus SE (Official)
Ace match
 

Vyjádření kapitánů:

w3c.B MagnuM: Od tohoto zápasu jsem určitě win neočekával, ale doufal jsem, že urveme alespoň bod :). Naši se soupeře možná trošku zalekli a nepodali zrovna optimální výkon. Na druhou stranu Cracked zahráli pěkně, splnili roli favorita a konečně taky něco vyhráli :). Takže k tomu jim gratulujeme a já budu doufat, že příští zápas nám dopadne zase o něco lépe!

Cracked.Masacre V zápase proti B týmu w3c podle očekávání splnili roli favorita a odnášíme si plný počet bodů. I když soupeř zkoušel místy sympaticky zlobit, zkušenost stála na naší straně a my si tak konečně odnášíme v PSPL ze zápasu celkové vítězství, navíc bez ztracené mapy. Věřím, že v následujících kolech budeme potvrzovat stoupající formu! :)