Přejít k hlavnímu obsahu

CZC.cz otevírá novou pobočku v Ústí nad Labem

27. 6. 2012 | 10:18 Všechny hry
E-shop CZC.cz vydává zboží na 11. pobočce v České republice Český e-shop s počítači a elektronikou CZC.cz otevřel 26. června 2012 novou pobočku v Ústí nad Labem. Ta bude sloužit jako výdejna zboží a zařadí se tak po bok desíti poboček v Praze, Brně, Příbrami, Českých Budějovicích, Liberci, Ostravě a Plzni. Do dvou let chce CZC.cz rozšířit svoji síť poboček do všech krajských a okresních měst.
Výchozí obrázek

E-shop CZC.cz vydává zboží na 11. pobočce v České republice

Český e-shop s počítači a elektronikou CZC.cz otevřel 26. června 2012 novou pobočku v Ústí nad Labem. Ta bude sloužit jako výdejna zboží a zařadí se tak po bok desíti poboček v Praze, Brně, Příbrami, Českých Budějovicích, Liberci, Ostravě a Plzni. Do dvou let chce CZC.cz rozšířit svoji síť poboček do všech krajských a okresních měst.


Nové zastoupení CZC.cz v Ústí nad Labem se tak stalo prvním rozšířením výdejních míst našeho e-shopu v severozápadních Čechách. Najdete nás v Paláci Zdar - vchod do pobočky je z ulice Dlouhé č. 1/12. Velkou výhodou je také možnost pohodlného parkování v podzemních garážích paláce Zdar.

Síť výdejních míst CZC.cz se neustále rozšiřuje. „Hledáme stále nové možnosti, jak být našim zákazníkům co nejblíž. Jsem rád, že i lidé z Ústeckého kraje už si mohou vyzvednout objednané zboží osobně zdarma a využít rad profesionálů na pobočce,“ uvedl majitel společnosti CZC.cz, Josef Matějka.

Nová pobočka bude otevřena od pondělí do pátku, od 10 do 19 hodin.  Samozřejmostí jsou také zákaznické služby jako technická podpora, řešení reklamací, možnost objednání přes připravené terminály, sjednání nákupu na splátky i pojištění a prodloužení záruky. Samozřejmostí je osobní odběr objednaného zboží za 0 Kč. Na pobočce je možné platit kartou.        

O společnosti:

CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou v České republice. Za 13 let své existence prodal 8 mil. produktů více než 1,8 mil. zákazníků. CZC.cz je držitelem mnoha ocenění a certifikátů, od Křišťálové lupy 2006 a 2007, certifikátů Gold Partner Microsoft či HP až po certifikát výjimečnosti společnosti TÜV SUD Czech či loga SOAP Sdružení na ochranu spotřebitelů.  CZC.cz je ryze česká firma a zaměstnává přes 100 zaměstnanců (více na www.czc.cz). Posláním firmy je pomáhat lidem bezstarostně objevovat a pořizovat si nové technologie.

Štítky: CZC.CZ