Přejít k hlavnímu obsahu

Zbývající turnaje pro MČR Klasifikaci *UPDATE

15. 7. 2012 | 14:00 Counter Strike 1.6
Chcete vědět, co ještě zbývá za turnaje před Mistrovstvím a jak se ještě dají nasbírat body do naší Klasifikace? Kdo by se dostal na MČR, kdyby se klasifikace uzavřela právě teď? To se dozvíte právě zde!
Výchozí obrázek

Chcete vědět, co ještě zbývá za turnaje před Mistrovstvím a jak se ještě dají nasbírat body do naší Klasifikace? Kdo by se dostal na MČR, kdyby se klasifikace uzavřela právě teď? To se dozvíte právě zde!


Seznam turnajů a akcí

Zbývají nám tři měsíce a necelých pět dní do začátku Mistrovství a my jsme vás chtěli upozornit na několik turnajů, které zbývají do ukončení MČR klasifikace 30. září. Pojďme se na ně podívat:

1.  Pravidelné NightCupy a RankCupy (25 bodů za každý)

Samozřejmě hlavní částí pro většinu z vás jsou pravidelné NightCupy po 25 bodech. Rozdělení už jsme několikrát opakovali, pro ty, kteří s tím stále nejsou obeznámeni - Každé pondělí a středu máme naplánovány NightCupy a vždy v neděli si můžete zahrát RankCup také o body do naší CZC.CZ 5v5 Classic Clanbase.

 

2.  Quietus Day (300/400 bodů)

Jedním ze dvou turnajů do MČR klasifikace, které jsme ještě neoznámili, je Quietus Day, který se koná o víkendu 3. - 5. srpna. I do něj rozdělíme 300 bodů stejně jako minulý rok. Pro více informací navštivte stránky Quietus-Day.com

 

3.  LanCraft Summer (400 bodů)

Nic nového pro MČR Klasifikaci není LanCraft Lukáše 'Jump' Vobeckého a jeho party adminů. Letošní LanCraft Summer pro Counter-Strike 1.6 je naplánovaný na přelom měsíců - 31. srpna až 2. září.

 

4.  HAL3000 tour (300 bodů) - více oznámíme již brzy

Další novinkou bude dlouhodobý turnaj, na který proběhnou hned tři kvalifikace v průběhu prázdnin a těsně po nich, přičemž hlavní turnaj proběhne v září. Více informací ale zveřejníme v nejbližších dnech!

 

5.  Mezihernový turnaj (300/400 bodů)

Zda bude zářijový Mezihernový turnaj i pro Counter-Strike 1.6 zatím není známo, dá se ale předpokládat, že ano - více již brzy, sledujte novinky na PLAYzone!

 

6.  Play-off CZC.CZ 5v5 Classic Clanbase (200 bodů)

Posledním počinem před uzavřením MČR klasifikace bude play-off CZC.CZ 5v5 Classic Clanbase, do kterého je rozděleno 200 bodů a pro výherce i cena.

To vše samozřejmě platí pouze při dostatečné účasti.

Aktuální pořadí klasifikace

Kdo by se právě teď dostal na MČR? Aktuální top osmičku si můžete prohlédnout zde:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
8.

{#Slovenská Republika} BEASTS
{#Česká Republika} eSuba.INTEL
{#Česká Republika} myRevenge
{#Česká Republika} CSERVERS
{#Slovenská Republika} eEriness
{#Česká Republika} Bullet in Time
{#Česká Republika} Freak-Gaming.cz
{#Slovenská Republika} NecroRaisers.GSP
{#Česká Republika} wrAth of Gamesites.cz
264 b.
179 b.
158 b.
144 b.
125 b.
112 b.
101 b.
90 b.
90 b.

Líbila by se vám tato osmička (devítka) týmů na MČR 2012?

Štítky: MČR Klasifikace