Přejít k hlavnímu obsahu

Pozdrav eSubu z prázdnin a vyhraj!

24. 7. 2012 | 14:39 Všechny hry
Text je převzat z webové prezentace eSuba.euPomalu ale jistě se nám blíží polovina prázdnin a většina z vás si jistě užívá pohodu a klid letního času. Část z vás asi již byla někde zrelaxovat svá zubožená těla a část se teprve chystá. Hezkým zvykem tohoto období jsou pozdravy z dovolené, které zasíláme svým blízkým a známým. Dáváme tím najevo, že na ně stále myslíme a chceme se s nimi podělit o své čerstvě nabyté zážitky. My v eSubě věříme, že se řada z vás ráda podělí o své zážitky právě s námi a proto jsme si pro vás připravili soutěž. 
Výchozí obrázek

Text je převzat z webové prezentace eSuba.eu

Pomalu ale jistě se nám blíží polovina prázdnin a většina z vás si jistě užívá pohodu a klid letního času. Část z vás asi již byla někde zrelaxovat svá zubožená těla a část se teprve chystá. Hezkým zvykem tohoto období jsou pozdravy z dovolené, které zasíláme svým blízkým a známým. Dáváme tím najevo, že na ně stále myslíme a chceme se s nimi podělit o své čerstvě nabyté zážitky. My v eSubě věříme, že se řada z vás ráda podělí o své zážitky právě s námi a proto jsme si pro vás připravili soutěž. 

Jak je již napsáno v úvodu, soutěž se bude týkat pozdravů z dovolené. Aby se mohl zapojit opravdu každý, není potřeba vytvářet nějaká složitá veledíla, ale prostě jen zapojit svou fantazii. V čem konkrétně tedy soutěž spočívá?

1) Vytvořte fotografii z prázdnin či dovolené, na které jste vy nebo někdo či něco vám blízké společně s nápisem, logem či malůvkou eSuba (eSuba - Play With Soul).
2) Zašlete tuto fotografii na adresu potuznik@esuba.eu s předmětem "Pozdrav z prázdnin" a vašimi kontaktními údaji, na které, v případě výhry, pošleme cenu.
3) My fotografii uploadneme na facebookový profil do příslušného alba.
4) Na konci soutěžního období bude na našem Facebooku umístěna anketa, jejíž vítěz bude odměněn cenou od našeho partnera.
5) Soutěž bude ukončena k 31.8.2012.

A o co že se bude hrát? Hlavní cenu do soutěže věnoval náš nejnovější partner, firma Fractal Design, a je jí profesionální napájecí zdroj Tesla R2 650 W v ceně zhruba 2 500 Kč.


Tesla R2 650 W je profesionální napájecí zdroj s certifikací 80+ Gold. KValitní součástky a účinnost zaručují maximální výkon při nízkých teplotách, což vede k tiššímu chodu celého zdroje. Tesla R2 je certifikován jak pro Crossfire tak pro SLI karty. Extra dlouhá kabeláž vám usnadní instalaci vašich komponent bez zbytečných kompromisů i u skříní se zdrojem umístěným v dolní části. Plnou specifikaci zdroje naleznete na stránce Fractal Design.