Přejít k hlavnímu obsahu

myR propouští tuzemskou dívčí sekci

31. 7. 2012 | 21:35 Counter Strike 1.6
Jak už nadpis napovídá, německá organizace my.Revenge e.V. ukončila spolupráci s dívkami okolo  Nikoly "Nikooolkka_" Horové. Jaké jsou důvody a co bude s děvčaty dále?
Výchozí obrázek

Jak už nadpis napovídá, německá organizace my.Revenge e.V. ukončila spolupráci s dívkami okolo {#Česká Republika} Nikoly "Nikooolkka_" Horové. Jaké jsou důvody a co bude s děvčaty dále?

ikona myr

V neděli 29. července byla natrvalo ukončena spolupráce mezi, teď už bývalími, dívkami z myR. a majitelem společnosti my.Revenge e.V Christianem "Noir" Heinrichsem.Vedení už dále nechce podporovat tyto slečny.

Jako důvod uvádí nevhodné chování a špatnou komunikaci ze strany sekce.Poslední kapkou pro ně bylo vulgární jednání, které vzniklo během projednávání účasti na Lancraft summer 2012, který se bude konat na přelomu srpna a září. Organizace zároveň naznačila, že se nemusí jednat o definitivní ukočnení spolupráce s dívčími sekcemi z Čech či Slovenska. Kým by však prázdné místo bylo zaplněno, není ještě jisté. Tuzemští manažeři ale nelení a již nyní hledají náhradu. Více nám o situaci pověděl manažer české sekce Jan "Hnt" Vozka.

Mě osobně jednání CL Nikoly Horové dost mrzelo a překvapilo, protože tento female tým měl více podpory než jiné, nejen female, týmy. Její urážející jednání, které předváděla i na fan stránkách na Facebooku jen prokazuje, že naše rozhodnutí o kicknutí této sekce bylo správné. Jako CL neplnila povinnosti a požadavky vedení skoro nikdy řádně a včas a neustále měla požadavky, které jsme i přesto dokázali zařídit. Ovšem i naše trpělivost má svoje meze a po jejím projevu na Team Speaku, plném sprostých slov, čímž je koneckonců na scéně dost proslulá, jsme s majitelem myRevenge e.V. Noirem došli k závěru, že o tento tým nemáme nadále zájem. Jediná hráčka, která se zdržela všech negativních projevů a naopak dala za pravdu všemu, co jsme jako vedení myRevenge udělali, je Kateřina "Kachnička" Janíčková, která se nadále distancuje od této sekce. Ohledně toho, co bude následovat v myRevenge, když je prázdné místo pro female tým, se nechci do detailu vyjadřovat, mohu pouze říci, že jsme vstoupili v jednání s jinou organizací, a pokud vše dobře dopadne, bude situace z našeho hlediska téměř o 100% lepší.

myrevenge ladies

Kachničkka, Nikkuska, Mischieff, Nikooolkka_, Kviin 

A jak na celou situaci reaguje Nikola "Nikooolkka_" Horová?

No kick... jak se to vezme, přes 2 měsíce jsme už uvažovaly s holkama o odchodu... A hledani nové MG z jednoho důvodu, hunter už nám lezl na nervy a sliby chyby. Měly jsme slíbené různé věci….Ale jednoho dne najednou, že to nebude. Nebudu přesně říkat o co šlo, ale proste slib je slib.

A co nyní bude s ex-myRevenge ladies cs 1.6 cz/sk? Na jejich FB stránkách, které jsou už smazány, bylo oznámeno, že se určitě nerozapadjí a budou spolu hrát dále. Našly si už dokonce novou podporu a nyní je budeme moci vidět hrát pod názvem myRAGE Ladies. V dohledné době je budete moci vidět na akci Quietus day 2012, kde ale budou více méně v mixu, nebo pak dále na Lancraftu, kde je snad uvidíme v plné sestavě.

Aktuální sestava myRAGE Ladies:

{#Česká Republika} Nikola "Nikooolkka_" Horová
{#Česká Republika} Michaela "NIkkuska" Havlíčková 
{#Česká Republika} Dana "Kviin" Poláková   
{#Česká Republika} Kateřina "Kachničkaa" Janíčková   
{#Česká Republika} Romana "Mischieff " Kaňovská

Štítky: myRevenge