Přejít k hlavnímu obsahu

PA League - start

7. 8. 2012 | 12:03 League of Legends
Dnešním dnem odstartuje Playman Amateur League. Start je plánovaný na 18:00.SKUPINY (7.8.-4.9.)
Výchozí obrázek

Dnešním dnem odstartuje Playman Amateur League. Start je plánovaný na 18:00.

SKUPINY (7.8.-4.9.)

Díky větší účasti než byly předpoklady jsme týmy rozdělili do 16 skupin po 6 týmech. Bude se hrát systémem každý s každým - čili pět zápasů. Každý týden se bude hrát jeden zápas, podle přednastaveného harmonogramu turnaje, který můžete vidět tady. Oficiálně jsou zápasy vypsány na každé úterý v týdnu, od 18:00 hodin. Pokud to nějakému týmu nevyhovuje, můžete se domluvit se soupeřem na libovolném termínu. Zápas však musíte odehrát do neděle toho týdne. Pokud tedy nemůžete hrát dnes, domluvíte se se soupeřem a můžete zápas odehrát kdykoliv, až do neděle 12.8. Ze skupiny postupují 4 nejlepší týmy do playoff.

PLAYOFF (15.9.-22.9.)

Playoff bude hrát 64 týmů, pavouk bude rozdělen podle umístění ve skupinách. Playoff se začne hrát 15.9., bude se konat v sobotu místo klasického nightcupu a bude se hrát až po semifinále. Po odehrání semifinále bude turnaj ukončen a na finále a zápas o třetí místo se budete moci dívat na oficiálním streamu mezi 16.9.-22.9. (datum bude upřesněno).

PRAVIDLA TURNAJE

Používají se klasická pravidla pro LoL sekci, jak je známe - možno shlédnout zde. S drobnými úpravami.

- Ve skupinách může každý tým mít jednoho libovolného hosta

- Ve skupinách i playoff může každý tým mít maximálně jednoho cizince

- V playoff může každý tým mít jednoho hosta, ten však nesmí hrát v WD Grand Master League a musí být cz/sk

- Hráči, kteří hrají WD Grand Master League se tohoto turnaje mohou zúčastnit pouze jako jednotlivci - mohou hrát v nějakém týmu, ale pouze jako jedinci a nesmí mít žádné další spoluhráče z druhé ligy (ani z jiného týmu). Pokud se zjistí opak, bude celý tým diskvalifikován z obou lig. 


Půjde o zatím největší turnaj u nás, proto prosím všechny, aby si to uvědomili a netrápili adminy se zbytečnými protesty, zprávami a otázkami. Tým adminů se bude snažit všechno vyřešit co možná nejrychleji a nejlépe, ale možná to nepůjde. Proto prosím již předem o trochu ztrpení a pochopení. 

Stejně jako u WD Grand Master League budete moci sledovat reporty na týdenní bázi a postup turnaje (později i přenosy zápasů) na www.tryhard.cz

Přeji všem týmům hodně štěstí a úspěchů v turnaji!