Přejít k hlavnímu obsahu

Serverová soutěž: vytas opravářskou sadu a vyhraj sluchátka SteelSeries

Nastal čas vyhlásit novou serverovou soutěž na PLAYzone serverech pro Battlefield 3! Tentokrát to bude pěkně těžké, protože vám budeme sčítat zabití opravářskou sadou, ovšem cena bude rozhodně stát za vaši snahu.
Výchozí obrázek

Nastal čas vyhlásit novou serverovou soutěž na PLAYzone serverech pro Battlefield 3! Tentokrát to bude pěkně těžké, protože vám budeme sčítat zabití opravářskou sadou, ovšem cena bude rozhodně stát za vaši snahu. Na toho, kdo během následujícího měsíce uštědří svým soupeřům nejvíce ponižujících zabití tímto repair toolem, čekají sluchátka SteelSeries Siberia in-ear!

Soutěž začíná v pátek 10.8. ve 20:00 a skončí v pondělí 10.9. ve 20:00 hodin. V tomto časovém rozmezí se vám budou speciálně zapisovat killy opravářskou sadou a my v následujících dnech vyhodnotíme statistiky a nejlepšího z vás pak odměníme zmíněnými sluchátky SteelSeries Siberia in-ear. Vaše průběžné statistiky můžete sledovat na http://www.playzone.cz/nvidia-bf3-cup-statistiky-4.

A co se týče předchozího konání soutěže, přejděme k vyhlášení, které není zrovna veselé, jak by mělo být. První ve statistikách až s neuvěřitelným náskokem skončil hráč s nickem xSkull6, jenž je ovšem i v našich dalších soutěžích podezřelí z cheatingu, a proto jsme se rozhodli odměnit až dalšího v pořadí, kterým se stává _H4usE_. Gratulujeme a doufáme, že si roční předplatné herního magazínu SCORE užije!