Přejít k hlavnímu obsahu

Co nás možná čeká v jedné z příštích aktualizací serverů BF3?

DICE pravidelně píše nějaké zprávy na své Twitter účty a tak se mrkněme na 2 zajímavé tweety, které zveřejnili Daniel "zh1nt0" Matros a Gustav Halling. První tweet od Daniela Matrose zmiňuje, že v DICE zkoušejí přidání možnosti pro nastavení vlastních zbraní v módu Gun Master, který do hry přineslo DLC Close Quarters. Vybrané zbraně by mohli nastavit pouze administrátoři serverů, ale i tak to je rozhodně vítaná změna, která by tento mód mohla trošku více rozšířit.  
Výchozí obrázek

DICE pravidelně píše nějaké zprávy na své Twitter účty a tak se mrkněme na 2 zajímavé tweety, které zveřejnili Daniel "zh1nt0" Matros a Gustav Halling.

První tweet od Daniela Matrose zmiňuje, že v DICE zkoušejí přidání možnosti pro nastavení vlastních zbraní v módu Gun Master, který do hry přineslo DLC Close Quarters. Vybrané zbraně by mohli nastavit pouze administrátoři serverů, ale i tak to je rozhodně vítaná změna, která by tento mód mohla trošku více rozšířit.

 

 

Druhý tweet od Gustava Hallinga se týká možnosti vypnutí mini-mapy v Harcore módu. Pokud jste hráli Battlefield: Bad Company 2, tak jistě víte, že tam v HC módu byla mini-mapa vypnuta, avšak v BF3 je zapnuta. Tuto možnost by samozřejmě mohli měnit zase pouze administrátoři serverů a některým hráčům HC módu by se vypnutá mini-mapy mohla určitě líbit, nebo snad ne? :)