Přejít k hlavnímu obsahu

iNfernity nabírají ex-myRevenge

25. 8. 2012 | 21:28 Counter Strike 1.6
iNfernity nabírají opuštěnou sekci ex-myRevenge pod vedením Petra 'ptex' Tomáška.Není to ani pár dní, co řady německé organizace opustili Mistři ČR (čtěte: ex-myRevenge hledají nové zázemí) - netrvalo dlouho, než si kvalitní tuzemský tým našel nové zázemí v podobě neustále se rozšiřujících iNfernity Gaming.
Výchozí obrázek

iNfernity nabírají opuštěnou sekci ex-myRevenge pod vedením Petra 'ptex' Tomáška.

Není to ani pár dní, co řady německé organizace opustili Mistři ČR (čtěte: ex-myRevenge hledají nové zázemí) - netrvalo dlouho, než si kvalitní tuzemský tým našel nové zázemí v podobě neustále se rozšiřujících iNfernity Gaming.

Přestože se organizace dříve zaměřovala pouze na dotu, v posledních několika týdnech a měsících nabrala Counter-Strike: Source tým, holky v Counter-Strike 1.6 a dnes i kvalitní tým v podobě ex-myRevenge.

Sestava iNfernity se v nejbližší době ukáže na HAL3000 LanCraft Summer a jako hlavní favoriti míří na příčky nejvyšší, ale hlavním cílem pro ně je určitě obhajoba titulu z loňského Mistrovství.

Jiří 'LogeN' Vinš k přestupu řekl následující:

"Chtěl bych poděkovat týmu iNfernity za to, že nám poskytli nové kvalitní zázemí, které nám umožní navštěvovat tuzemské i zahraniční LAN akce. Doufám ve skvělou spolupráci mezi vedením a naší sekcí. Dále budeme pokračovat v naší snaze o co nejlepší výsledky a udělat iNfernity dobré jméno u nás i v zahraničí.

V nejbližší době nás můžete vidět na LanCraftu, kde budeme bojovat o přední příčky.

Ještě jednou děkuji týmu iNfernity a hlavně majiteli Chlievikovi za důvěru, kterou v nás vložil."

Sestava iNfernity.CS 1.6

{#Česká Republika} Petr 'ptex' Tomášek
{#Česká Republika} Jiří 'LogeN' Vinš
{#Česká Republika} Petr 'Petr.D' Danko
{#Česká Republika} Petr 'ppk' Šimák
{#Česká Republika} Jan 'Superstar' Růžek