Přejít k hlavnímu obsahu

5v5 MH: eSuba vítězí !

22. 9. 2012 | 19:58 Counter Strike 1.6
Již zítra v osm večer se opět odstartují registrace po měsíční pauze od Meziherňáků - připravte své prsty, někdy rozhodují sekundy!
Výchozí obrázek

Již zítra v osm večer se opět odstartují registrace po měsíční pauze od Meziherňáků - připravte své prsty, někdy rozhodují sekundy!

Mezihernový turnaj je plánovaný na datum 22.9 2012 a s největší pravděpodobností je to poslední mezihernový turnaj ve hře Counter Strike 1.6 vůbec.

EDIT 23:00 : Vítězem Intel Meziherního turnaje se stává tým eSuba, který si ve finále hraném systémem B03, poradil 2:0 na mapy s týmem Immortal.

První mapu vyhrává tým eSuba po vyrovnaném průběhu 16:14. Immortals jako druhou mapu vybírají de_tuscan.

Za okamžik začne finálový souboj turnaje mezi týmy eSuba a Immortals. Po dohodě obou týmů se bude hrát systémem BO3, první mapa bude de_mirage. Oba týmy příjemně překvapili variantou sytému BO3. Půjde o vyrovnaný zápas, takže bude na co koukat.  IP na hltv : hltv3.verygames.net:27056 .

Sestava eSuba      

 [02:00]       Sestava Immortals

22.9.2012, 21:30 
 
{#Česká Republika} jckl
{#Česká Republika} jRi
{#Česká Republika} johan
{#Česká Republika} gcko
{#Česká Republika} selby
1. de_mirage [16:14]
2. de_tuscan [16:11]


jEkYl {#Česká Republika}
un1 {#Česká Republika}
duke_duke {#Česká Republika}
nixonn. {#Česká Republika}
shattee {#Česká Republika}

 

EDIT 20:30 Prvním finalistou Intel Meziherního turnaje se stávají hráči týmu eSuba, kteří si v semifinálové bitvě celkem jednoduše poradili s týmem eEriness poměrem 16:0. Druhým finalistou se stává tým Immortals, kteřý si v semifinále porazil tým NecroRaisers poměrem 16:4. Finále a boj o 3.místo začnou za malou chvíli. 

EDIT 20:00 Za chvíli se rozehrají semifinálové zápasy Intel Meziherních turnaje. V prvním semifinále proti sobě nastoupí týmy eSuba a eEriness (můžete sledovat na HLTV :cs4.playzone.cz:10018), druhé semifinále spolu sehrají týmy Immortals a NecroRaisers.GSP (můžete sledovat zde :  hltv2.verygames.net:27088 , bude napojeno v 20:15). Přeji příjemnou zábavu.

EDIT 9:00  skupiny a zápasy rozepsány, jsme připraveni na IRC a v SZ na webu.

Doplnění pravidel

Po menších problémech, které se týkaly rozdílných řešení špatných smoke screenů, jsme se rozhodli upřesnit pravidlo o smoke screenech, aby do příštích Mezihernových turnajů nevznikaly diskuse o tom, co je správně a co ne. Doplnění pravidel je následující:- Smoke screen bude uznán jen v případě, že bude obsahovat tabulku, net_graph 1, 2 nebo 3, alespoň jeden model spoluhráče a bude dodán v neupraveném formátu (.bmp). V opačném případě bude zápas bez váhání zkontumován!

Registrace

Registrace 5v5 Mezihernového turnaje v září začnou v pondělí 3.září již tradičně v 20:00.

Registrujte se ZDE

Týmy, které se minule umístily v top8 mají možnost předregistrací, pokud je jejich sestava stejná alespoň ze tří pětin.

Tyto týmy můžou již dnes, napsat soukromou zprávu adminovi cRL s předmětem "MH předregistrace" a do obsahu napsat sestavu s nicky zde na PLAYzone, název týmu a samozřejmě nezapomeňte zmínit hernu, kde se chcete účastnit.

Rozdělení cen

Prizemoney není přesně stanoveno. Jeho výše závisí v podstatě na samotných hráčích, neboť se jedná o částku vybranou ze startovného ve všech hernách / 4.

  • 1. místo: 60 % z celkového prizemoney
  • 2. místo: 25 % z celkového prizemoney
  • 3. místo: 15 % z celkového prizemoney

Ceny v doprovodném turnaji

  • 1. místo: 3 volné hodiny na hráče (15 na tým)
  • 2. místo: 2 volné hodiny na hráče (10 na tým)
  • 3. místo: 1 volná hodina na hráče (5 na tým)