Přejít k hlavnímu obsahu

Fofos.sk: warking out, leonidas in!

Call of Duty 4 sestava fofos gaming.sk prochází změnou jednoho hráče - Marka 'warking' Tesaře. Místo něj nastoupí David 'leonidas' Buřínský.Marek 'warking' Tesař, stálice fofos gaming.sk, se po roce rozhodl opustit řady svých spoluhráčů a celé hry vůbec. Svému týmu jako důvod uvedl pouze a jen, že nemůže nadále navštěvovat offline akce.
Výchozí obrázek

Call of Duty 4 sestava fofos gaming.sk prochází změnou jednoho hráče - Marka 'warking' Tesaře. Místo něj nastoupí David 'leonidas' Buřínský.

Marek 'warking' Tesař, stálice fofos gaming.sk, se po roce rozhodl opustit řady svých spoluhráčů a celé hry vůbec. Svému týmu jako důvod uvedl pouze a jen, že nemůže nadále navštěvovat offline akce.

Fofos.sk v čele s Jiřím 'waaKy' Vančurou našli brzy po tomto oznámení náhradu za ztraceného hráče - divokou kartu dostal David 'leonidas' Buřínský, který se oficiálně minulou středu stal součástí týmu.

„Tak v první řadě bych chtěl poděkovat warkingovi za ten rok, co hrál u nás a popřát mu hodně štěstí v CoD i v RL. V druhé řadě bych chtěl             přivítat mezi námi nového člena, Davida "leonidase" Buřínskýho v našem týmu. Nevím, jestli je to změna k lepšímu, to vše ukáže čas a my doufáme, že nám to s ním půjde dobře. Tímto přeju leonidasovi hodně úspěchů u nás a ať mu to střílí.“

{#Česká Republika} Jiří 'waaKy' Vančura, kapitán sekce

Své k věci řekl i nový hráč týmu:

 "Tak chtěl bych poděkovat klukům z fofos, kteří mi dali šanci hrát proti lepším teamum a s pohodovou partou, doufam že se mi snima bude hrát dobře a neustále se budu zlepšovat."

{#Česká Republika} David 'leonidas' Buřínský

S touto změnou je sestava CoD4 sekce Fofos Gaming.sk následující:

{#Česká Republika} Jiří 'waaKy' Vančura
{#Česká Republika} Ondřej 'shagy' Kopecký
{#Česká Republika} David 'failie' Exner
{#Česká Republika} Ondřej 'deit' Houška
{#Česká Republika} David 'leonidas' Buřínský