Přejít k hlavnímu obsahu

MYDGB.NET prohrávají 16:1

4. 11. 2012 | 19:12 Counter-Strike 2
Česko-slovenská sestava BEASTS se dnes představí v prvním zápase CyberGamer Invite League, kde se také poprvé objeví jejich akvizice v sestavě.
Výchozí obrázek

Česko-slovenská sestava BEASTS se dnes představí v prvním zápase CyberGamer Invite League, kde se také poprvé objeví jejich akvizice v sestavě.


{#Česko + Slovensko} MYDGB.NET [ 1:16 ] 3DMAX {#Dánsko}
Datum: 4. 11. 21:00

{#Česko + Slovensko}  MYDGB.NET [ 00:00 ] Roccat {#Finsko}
Datum: TBA

{#Česko + Slovensko} BEASTS [ 16:3 ] zNation {#Ruská federace}
Datum: 31.10. 21:00

     {#Česko + Slovensko} BEASTS [ 16:14 ] Recession {#Dánsko}
Datum: 29.10. 21:00

    {#Česko + Slovensko} BEASTS [ 10:16 ] n!faculty {#Německo} 
Datum: 29.10. 22:00

           {#Česko + Slovensko} BEASTS [ 11:16Team Infused {#Velká británie}
Datum: 28.10. 22:00

Jak sami vidíte, v sestavě BEASTS přibylo jedno jméno. Novou posilou týmu se stává bývalý hvězdný hráč CS 1.6 Tomáš 'oskar' Šťastný, kterého jsme naposledy mohli vidět v barvách Playing Ducks či CSERVERS, se kterými dokonce zvítězil na Mistrovství České republiky v CS 1.6. Místo pro oskara uvolnil v sestavě jiný Tomáš - X-RaY. Ten se kvůli nedostatku času přesouvá na pozici šestého hráče. Více se k výměně vyjádřil Peter 'unoL' Lipowski:

Mna osobne strata X-RaY-a velmi mrzi, kedze Tomas nieje len moj dlhorocny spoluhrac, ale aj jeden z mojich najlepsich kamaratov v beznom zivote. Bohuzial, jeho nedostatok casu na hranie(vytazenost v praci + nema uz do konca roka narok na volno) sposobila to, ze ho musime nahradit, pretoze tento rok sa chystame este na nejake akcie, kde by nemohol ist. Pre mna osobne je Tomas najlepsi rifler v 1.6 za posledny rok a aj za tu kratku dobu v CS:GO ukazal, ze je to hrac ako sa patri. X-RaY ostava na pozicii 6. hraca a ak niekto z nas nebude moct, tak zasiahne do hry ci uz na pcwcka alebo na nejaky ten ligovy zapasik, cize urcite ho este uvidite :)

Nas team musel vyriesit otazku 5. hraca a rozhodli sme sa picknut ineho Tomasa a nim nieje nikto iny ako oskar. Oskar je urcite najlepsi cesky hrac za posledne obdobie a podla mna je to aktualne jediny hrac na scene, ktory bude schopny nahradit X-RaYa. Nas team uvidite uz aj s oskarom pomerne casto, kedze mame slot v hlavnej faze EMS, taktiez zacina cybergamer invite liga. Urcite sa mate naco tesit, kedze v oboch ligach je mnozstvo top teamov, tak drzte palce

PS: X-RaY dakujem za vsetky turnaje, ktore sme odohrali bok po boku, nikdy nezabudnem ;)

Nynější sestava BEASTS.CSGO:

{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács
{#Slovenská Republika} Peter 'unoL' Lipowski
{#Slovenská Republika} Jakub 'kap1' Halás
{#Česká Republika} Karel 'sneix' Pavlica
{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.