Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky ze světa Epic Mickeyho

9. 11. 2012 | 21:42 Všechny hry
Demo hry Disney Epic Mickey 2: Dvojitý zásah ke stažení na PlayStation®Network, PC verze začátkem příštího roku
Výchozí obrázek

Demo hry Disney Epic Mickey 2: Dvojitý zásah ke stažení na PlayStation®Network, PC verze začátkem příštího roku

Praha – (7. listopadu 2012) – Společnost Disney Interactive dnes oznámila, že demo verze velmi očekávané hry “Disney Epic Mickey 2: Dvojitý zásah” je nyní k dispozici ke stažení na PlayStation®Network. V tomto demu se hráči ujmou role Myšáka Mickeyho a prozkoumají rozsáhlou výuku a počáteční úrovně hry včetně kouzelné laboratoře čaroděje Yen Sida. Navíc se hráči potkají se šťastným králíkem Osvaldem, první animovanou postavičkou od Walta Disneye, a zažijí část kooperativní zábavy, která je bude čekat v plné verzi hry. Toto dobrodružství vyvrcholí vzrušující ukázkou, která předvede některé z úžasných a akcí nabitých prvků hry. “Disney Epic Mickey 2: Dvojitý zásah” vyjde na systém Wii™ od společnosti Nintendo, na zábavní systém Xbox 360® od společnosti Microsoft a na zábavní systém PlayStation®3, a to19. listopadu 2012.

PC verze vyjde s jistým odkladem, předběžné celosvětové vydání je naplánováno na leden až únor 2013. V České republice a na Slovensku vyjde PC verze Disney Epic Mickey 2: Dvojitý zásah s profesionálním českým dabingem, verze pro Xbox 360® a PlayStation®3 pak s českými titulky.

Čo je ale najlepšie, Dukanova diéta vám v tejto fáze umožňuje dvakrát za týždeň jedlo podľa vášho želania. Jedinou podmienkou je, aby tieto dva dni nešli po sebe. Raz za týždeň je taktiež potrebné dodržať čisto bielkovinový deň, ktorý už poznáte.

Ve video hře “Disney Epic Mickey 2: Dvojitý zásah” se Myšák Mickey a šťastný králík Osvald vrací do Pustin, alternativního světa, kde jsou zapomenuté disneyovské postavy a tematické atrakce z posledních 80 let. Ale poprvé spojí Mickey a Osvald síly jako skuteční parťáci – Mickey se svým kouzelným štětcem, který mu umožňuje ovládat barvu a ředidlo, a Osvald se svým mocným dálkovým ovladačem, díky kterému ovládá elektřinu. Tato nová kooperativní hra dále posouvá myšlenku, která praví, že „Na herním stylu záleží“ – což je jedinečný přístup, se kterým se představil Warren Spector. V něm hráči překonávají výzvy způsobem, jakým chtějí, aby prozkoumali řadu možností a příběhových linek, ale jejich volby vždy ponesou nějaké následky.

“Disney Epic Mickey 2: The Power of Two” pro systém Wii™ od společnosti Nintendo vyvíjí studio Junction Point, hru pro zábavní systém Xbox 360® od společnosti Microsoft a pro zábavní systém PlayStation®3 vyvíjí studio Blitz Games Studios a verzi pro Nintendo Wii U vyvíjí studio Heavy Iron. Hra bude podporovat nejnovější technologie a také nabídne plnou podporu pohybového ovladače PlayStation®Move. “Disney Epic Mickey: Power of Illusion” pro hand-heldy Nintendo 3DS™ vyvíjí cenami ověnčené studio DreamRift ve spolupráci s Junction Point. PEGI rating hry je „7“.