Přejít k hlavnímu obsahu

Sobotní NC #89 - registrace spuštěny!

15. 11. 2012 | 23:44 Dota 2
Po vydařeném roce, který nám přinesl historicky první ročník československé DOTA 2 sezóny, nastává stejně jako v jiných sportech takové to období klidu, míru a pohodičky, kdy si hráči mohou odpočinout a vypadnout z rutiny turnajového stresu, sbírání bodíků a tréninků. Druhý ročník kvalifikace na MČR v počítačových hrách začíná až na začátku příštího roku a já si troufám říct, že právě teď
Výchozí obrázek

Po vydařeném roce, který nám přinesl historicky první ročník československé DOTA 2 sezóny, nastává stejně jako v jiných sportech takové to období klidu, míru a pohodičky, kdy si hráči mohou odpočinout a vypadnout z rutiny turnajového stresu, sbírání bodíků a tréninků. Druhý ročník kvalifikace na MČR v počítačových hrách začíná až na začátku příštího roku a já si troufám říct, že právě teď je ta pravá chvíle na sestavení nových týmů, zapracování na strategiích a především: je ideální čas poznat nové lidi, zahrát si s nimi a třeba i odhalit jejich slabiny, když proti nim budete v budoucnu hrát!

NC

Pro tyto účely jsme pro Vás na Playzone připravili další ze série již tradičních sobotních NightCupů, kde spolu už druhým rokem měří síly týmy všech výkonnostních kategorií. Kromě herních šarvátek máte klasicky možnost zahrát si s lepšími týmy české a slovenské scény, zkusit překvapit a třeba se i něčemu přiučit. Zábavu určitě najdou i ti z Vás, kteří si jdou jen tak zahrát s partou kámošů. Nezapomínejme, že sezóna nám začne až příští rok, rozhodně o nic nemůžete přijít, ba právě naopak.

NightCup s pořadovým číslem 89 začíná klasicky v sobotu 17. listopadu v 7 hodin večer. Systém turnaje je nastavený na single-elimination bo1 pavouka, kdy stačí jedna prohra a tým ze soutěže vypadává. Registrace otevíráme už nyní, abyste Vy měli možnost vše včas naplánovat, domluvit se se spoluhráči a třeba říct svým kamarádům, protože – čistě mezi námi – splašíte víc materiálu k porážení. Turnaj je otevřen prozatím pro 32 týmů, ale podle zájmu komunity se i my přizpůsobíme a vyjdeme hráčům vstříc. Takže se neváhejte zaregistrovat a zajistěte si své místo včas!

NC small

Můžete se registrovat zde.

Pokud hledáte tým, nebo Vám chybí jeden dva hráči, ideální místo pro vyřešení těchto záležitostí naleznete zde.

Dasnet.cz

Štítky: DOTA 2 NightCup