Přejít k hlavnímu obsahu

Oznamujeme MČR 2013

20. 11. 2012 | 08:48 Všechny hry
Největší progamingová akce na našem území, Mistrovství české republiky v počítačových hrách, pořádané portálem PLAYzone se uskuteční i příští rok!Hráči i fanoušci se můžou těšit na třetí sezonu měření sil těch nejlepších hráčů v Čechách a na Slovensku. Přes velký úspěch obou dosavadních ročníků které se pořádali v Kongres hotelu Jezerka v Seči u Pardubic chceme, aby příští MČR bylo ještě lepší, větší a prestižnější.
Výchozí obrázek

Největší progamingová akce na našem území, Mistrovství české republiky v počítačových hrách, pořádané portálem PLAYzone se uskuteční i příští rok!

Hráči i fanoušci se můžou těšit na třetí sezonu měření sil těch nejlepších hráčů v Čechách a na Slovensku. Přes velký úspěch obou dosavadních ročníků které se pořádali v Kongres hotelu Jezerka v Seči u Pardubic chceme, aby příští MČR bylo ještě lepší, větší a prestižnější.


Proto již nyní pracujeme na přípravě příštího ročníku. Více informací o zahrnutých hrách, MČR klasifikaci a bodování, cenách či místu konání závěrečného turnaje se budete dozvídat postupně. Již nyní však můžeme slíbit, že se pokusíme udělat vše, co bude v našich silách, aby MČR 2013 bylo nejlepší v historii. 

A nebude to snadné, laťka je totiž nastavena velmi vysoko. Již MČR 2012 bylo oproti svému předchůdci větší a bohatší, když byl navýšen jak počet soutěžních titulů, s čímž společně šlo nahoru také číslo účastníků, tak i výše odměn v nich. „Díky úspěšnému roku 2011 se nám podařilo zajistit více partnerů a připravit tak velkolepější vrchol gamingové sezóny. Už nyní v předstihu můžeme konstatovat, že v tomto trendu hodláme pokračovat v dalších letech, a hráči se tedy mohou rovnou začít připravovat na ročník 2013.“, sdělil hlavní pořadatel Lukáš Pleskot.



Postupně jsme se dozvěděli jména nových mistrů České republiky ve hrách TrackMania (eSuba.Intel.Tween), Counter-Strike 1.6 (CSERVERS), DotA 2 (RMB), Battlefield 3 (eSuba.Intel), League of Legends (eSuba.Intel), FIFA 13 (eXtatus.SIR), Counter-Strike: Global Offensive (BEASTS) a StarCraft II (eSuba.Intel.Rikytan).

K tomu, aby MČR 2013 bylo lepší můžete pomoci i Vy! Sdělte nám do komentářů, co od příští ročníku očekáváte, jaké hry byste rádi viděli, jaké měl letošní ročník nedostatky z pohledu hráče či diváka a co se vám naopak líbilo. I díky vám pak bude MČR 2013 ještě lepší než letos. 

O Mistrovství České republiky v počítačových hrách

Mistrovství ČR v počítačových hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011. Velký finálový turnaj probíhá vždy v atraktivním prostředí Kongres hotelu Jezerka (Seč u Pardubic) a sledují jej statisíce diváků. Pořadatelem MČR je od roku 2011 společnost PLAYzone s.r.o.

O PLAYzone.cz

Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobé i dlouhodobě trvající soutěže. Web www.playzone.cz nabízí množství komunitních funkcí jako fórum, blogy, soutěže, sázkový systém, uživatelská videa a desítky dalších. Součástí je i jedná herní online televize v České republice. V současné době ho měsíčně navštíví více jak 80 000 hráčů. Provozovatelem portálu je společnost PLAYzone s.r.o.