Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěžte s AVerMedia o 10 000 dolarů

21. 11. 2012 | 13:48 Všechny hry
AVerMedia Technologies, Inc., přední jméno na poli digitálních multimediálních technologií, vyhlašuje celosvětovou online soutěž na téma “Jak může nahrávání/streamování her změnit lidský život”.
Výchozí obrázek

AVerMedia Technologies, Inc., přední jméno na poli digitálních multimediálních technologií, vyhlašuje celosvětovou online soutěž na téma “Jak může nahrávání/streamování her změnit lidský život”.

Ceny za umístění jsou velmi štědré a zahrnují $10.000 v hotovosti a nejnovější unikátní střihové karty Live Gamer HD od společnosti AVerMedia. Zasílat soutěžní výtvory je možné od teď až do 14.prosince 2012 přes stránky http://www.zooppa.com/contests/avermedia-share-your-gameplay-change-your-life/brief.

Sdílení herních videí a záběrů po internet se stalo nezastavitelným trendem v herním průmyslu a jako takové jistě může celé řadě lidí kompletně změnit život a ovlivnit i celkovou podobu celého odvětví. A skrze tuto soutěž si společnost AVerMedia klade za cíl motivovat diváky k aktivnímu zapojení a tvorbě a sdílení záznamů z her. A právě proto je hlavním úkolem všech budoucích účastníků zapojit své nejdivočejší fantazie a představy v oblasti hraní her a skze ně pak vyprávět inspirativní a překvapivé příběhy v podobě videí kratších, než 3 minuty, nebo posterů na stejné téma. Hlavním cílem je pouze to, aby Vaše materiály co nejzajímavějším způsobem sdělily, proč se věnovat streamování a tvorbě videí.

První cenou v kategorii videa i plakátů je 5.000, resp. 1.000 amerických dolarů v hotovosti. A ačkoliv je samozřejmě výhodou, pokud budou Vaše výtvory v anglickém jazyce, nebráníme se ani češtině a ostatním jazykům. Pro více informací a zapojení do soutěže využijte serveru Zooppa.com. (http://www.zooppa.com/contests/global) Pro inspiraci jsme připravili dvě ukázková nesoutěžní videa:

1.teaser – “Sebevrah”: http://youtu.be/mH5DMP_ANqw

2.teaser – “Pro-gamer”: http://youtu.be/1nfEQvXRKyI

O společnosti AVerMedia Technologies

Společnost AVerMedia Technologies (http://www.avermedia.com) je klíčovým hráčem na poli digitálních multimediálních video technologií. Mimo vlastní výrobu kompletní řady TV tunerů a osobních video nahrávacích zařízení se AVerMedia zaměřuje i na hardware a software DVR kamerových bezpečnostních systémů, dokument kamery, střižny digitálního videa, TV foto prohlížeče a převaděče signálu z TV do PC. Díky tomu nacházejí produkty společnosti AVerMedia uplatnění jak v soukromé, tak i komerční, nebo vzdělávací sféře. AVerMedia usiluje o maximální přínos v oblasti zábavního průmyslu a komunikačních prostředků. Společnost byla založena roku 1990 a od roku 2000 je veřejnou akciovou společností. Vysoké kvality všech produktů AVerMedia je dosaženo v souladu s nejpřísnějšími standardy ekologicky šetrné výroby.