Přejít k hlavnímu obsahu

Disney Epic Monkey 2: Dvojitý zásah má hratelné demo

23. 11. 2012 | 13:47 Všechny hry
 
Výchozí obrázek

 

Praha – (20. listopadu 2012) – Studio Disney Interactive dnes oznámilo, že demo vysoce očekávané hry „Disney Epic Mickey 2: Dvojitý zásah” je nyní k dispozici ke stažení na Xbox LIVE® Marketplace pro videoherní zábavní systém Xbox 360® od společnosti Microsoft.  V tomto demu se hráči ujmou postavy Myšáka Mickeyho a prozkoumají rozsáhlou výuku a rané úrovně hry, včetně kouzelné laboratoře čaroděje Yen Sida. Navíc se hráči potkají se šťastným králíkem Osvaldem, první animovanou hvězdou od Walta Disneye, a ochutnají kooperativní zábavu, která na ně čeká v plné verzi hry. Dobrodružství vyvrcholí vzrušující sbírkou filmečků, která představí některé ze zajímavých a akcí nabitých herních prvků.


Ve hře „Disney Epic Mickey 2: Dvojitý zásah“, která je u nás od 19. listopadu dostupná ve verzích pro systém Wii™ od společnosti Nintendo, pro herní a zábavní systém Xbox 360® od společnosti Microsoft a pro počítačový a zábavní systém PlayStation®3, se vtělíte do oblíbených animovaných hrdinů. Titul pojednává o tom, jak se myšák Mickey a šťastný králík Osvald vracejí do Pustin, světa, kde již 80 let přebývají zapomenuté Disneyho postavičky a pouťové atrakce. Nyní však oba hlavní protagonisté spojí své síly jako rovnocenní partneři – Mickey se svým kouzelným štětcem ovládá barvu a ředidlo, Osvald zase vládne dálkovým ovladačem, který mu propůjčuje moc nad elektřinou.

Kromě výše zmíněných konzolových verzí přijde v nejbližších dnech na český a slovenský trh i titul „Disney Epic Mickey: Power of Illusion“ pro Nintendo 3DS. Na jeho vytváření spolupracovala společnost Junction Point od Disney Interactive se slavným vývojářským studiem DreamRift, které se soustředí na verze pro DS. Tato hra umožňuje vytvářet hrubé náčrtky předmětů, jež pak lze kouzlem proměnit ve dvourozměrné ilustrace v klasickém disneyovském stylu. Na neparalelní duální obrazovce pak tyto výtvory můžete přemístit do horní části, kde se dále promění v plnobarevné a plně renderované 3D objekty.

„Disney Epic Mickey: Power of Illusion“ kráčí ve stopách klasického titulu od společnosti Sega s názvem „Castle of Illusion Starring Mickey Mouse“. I jeho děj se odehrává v tajemném kouzelném hradě, který do Pustin přenesla zlá čarodějka Mizrabel, hlavní záporná postava z „Castle of Illusion Starring Mickey Mouse“. Jakožto nedobrovolná obyvatelka těchto končin teď Mizrabel zosnuje plán, jak s pomocí kouzelného hradu uniknout z vězení a vysát ze slavných animáků jejich kreslenou podstatu. Vy pak zaujmete roli myšáka Mickeyho, s pomocí kouzelného štětce s barvou a ředidlem se s čarodějnicí utkáte a všechny animované postavičky zachráníte.

Hra „Disney Epic Mickey 2: Dvojitý zásah”, kterou PEGI hodnotí jako ‚7‘, nyní vychází ve verzích pro počítačový zábavní systém PlayStation®3 a Xbox 360 za doporučenou maloobchodní cenu 1399 Kč, obě verze jsou opatřeny českými titulky. Pro Wii pak byla tato cena stanovena na 799 Kč. Od 30. listopadu 2012 bude k dispozici i verze pro systém Wii U™ od společnosti Nintendo, a to za doporučenou maloobchodní cenu 1399 Kč. Pro Nintendo 3DS vyjde do konce listopadu 2012 hra „Disney Epic Mickey: Power of Illusion“, která je podle PEGI hodnocena též jako ‚7‘ a jejíž doporučená maloobchodní cena činí 999 Kč.

PC verze, která spatří světlo světa na začátku příštího roku, se u nás bude prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 999 Kč a bude se pyšnit profesionálním českým dabingem.