Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěžte o PC hru TOM CLANCY'S H.A.W.X. 2!

12. 1. 2013 | 11:10
Je tu skoro polovina prosince a s ním přichází další soutěž!V soutěži za listopad(Flippin Dead) o herní podložku byl náhodně vylosován komentář pomocí funkce random. Gratulujeme výherci - Radek "Krtek" Pavlíkovský. Soutěžit tentokrát budeme o PC hru TOM CLANCY'S H.A.W.X. 2
Výchozí obrázek

Je tu skoro polovina prosince a s ním přichází další soutěž!

V soutěži za listopad(Flippin Dead) o herní podložku byl náhodně vylosován komentář pomocí funkce random. Gratulujeme výherci - Radek "Krtek" Pavlíkovský.

 

Soutěžit tentokrát budeme o PC hru TOM CLANCY'S H.A.W.X. 2

 

další obrázky hry TOM CLANCY'S H.A.W.X. 2 - 1, 2, 3

 

 

Jak už víte, v další soutěži se bude opět jednat o nejvyšší nahrané skóre v superhře. Pojďme si tedy představit novou soutěžní hru.

 

PacMan


 

 

Pacman je opravdová klasika mezi klasikami. Hra byla vytvořena 22. května 1980 v Japonsku a stala se symbolem všech počítačových her.

 

Hrač ovládá žluté kolečko s ústy a okem, Pac-mana, v bludišti vyplněném tečkami, které má Pac-Man za úkol všechny sníst. Tím postupuje do dalšího levelu (opět ve stejném bludišti). V bludišti se také pohybují čtyři barevní duchové, kteří se povětšinou snaží Pac-Mana dohonit. Když Pac-Mana kterýkoli z nich chytí, hráč ztrácí jeden ze tří životů a začíná znova zprostřed bludiště, ale tečky, které už snědl, se znovu neobjevují. Na obranu proti duchům jsou v každé úrovni čtyři větší tečky, které může Pac-Man sníst - duchové pak na chvíli zmodrají a Pac-Man může pro změnu honit je (a při kontaktu je sníst). Po snězení ducha z něj zůstanou jen oči, které se vrátí doprostřed bludiště, a tam se duch obnoví. Vpravo a vlevo na hrací ploše jsou vchody do tunelu, kterými může Pac-Man i duchové procházet z jedné strany na druhou 

V míště, odkud Pac-Man začíná hrát, se občas objevuje ovoce, které mu přidá body. Za každou snědenou tečku je deset bodů, za prvního ducha je 200 bodů a za další více. Za určitý počet bodů je život navíc.

 

Soutěžní pokyny: Pošli přímo pod hru (SEM) komentář s odkazem na tvé nejvyšší skóre. Po skončení termínu se vybere obrázek s nejvyšším počtem skóre. POZOR! Screen musíte udělat hned po ztracení posledního života, jinak se obrazovka vynuluje.

 

 

Soutěž trvá od 14. prosince do 14. ledna 2013