Přejít k hlavnímu obsahu

FeW GamerS s novým LoL týmem

25. 12. 2012 | 19:46 League of Legends
Přichystali jsme si Vánoční nadílku v podobě nového League of Legends týmu. Dnes už je téměř povinností každého týmu podporovat tento klenot e-sportu a tak se i my vracíme zpět na toto pole. Který tým jsme si vybrali?Naše volba padla na česko-slovenskou pětku hráčů, kteří nepatří mezi špičku, ale my jsme si je vybrali především pro jejich jednání, zápal a chuť do hry a tendenci zlepšovat se, kterou jsme shledali při, téměř měsíčním, domlouvání tohoto přestupu od méněznámého týmu Infected gaming.
Výchozí obrázek

Přichystali jsme si Vánoční nadílku v podobě nového League of Legends týmu. Dnes už je téměř povinností každého týmu podporovat tento klenot e-sportu a tak se i my vracíme zpět na toto pole. Který tým jsme si vybrali?

Naše volba padla na česko-slovenskou pětku hráčů, kteří nepatří mezi špičku, ale my jsme si je vybrali především pro jejich jednání, zápal a chuť do hry a tendenci zlepšovat se, kterou jsme shledali při, téměř měsíčním, domlouvání tohoto přestupu od méněznámého týmu Infected gaming.

I přes to, že jsem uvedl, že nepatří mezi špičku domácí scény, tak mají na kontě několik úspěchů v podobě vítězství v Playzone NC a pravidelně procházejí i do užších kol evropských Go4LoL turnajů a 4PL, kde každý týden nastupují.

Někteří kluci i streamují, takže od nynějška se na facebook fanpage, která je uvedena níže, stejně jako jejich streamy, můžete těšit na aktualizace na sledování jejich výkonů, což by mělo vést k oživení, které od toho očekáváme. Nicméně již k sestavě..

FeW GamerS.LoL

{#Slovenská Republika} Martin "M4tk0" Kvasnička - kapitán - mid
{#Česká Republika} Honza "Jekylla" Mičuda - ad carry
{#Česká Republika} Marek "Karalek" Skříčil - jungler
{#Slovenská Republika} Marek "boka" Boška - top
{#Slovenská Republika} Dominik "Extremak" Kovalčík - support

Vyjádření kapitána Martina "M4tk0" Kvasničky:

"Po rozpade team-syndicate ma v júli zavolal "Jekylla" do novozloženého teamu, s ktorým sme najprv hrávali 4fun team rankedy a občas pz nightcupy. Po prvej spoločnej výhre v nightcupe sme skúsili Champions club na ESL, ktorý sme s prehľadom vyhrali. A tak skrsla myšlienka či to nezačneme hrať seriózne. A tak sme začiatkom augusta začali spoločné tréningy, začali sme hrať všetky dostupné cupy atď. Potom prijal našu ponuku na solotop "boka" a naše teamové výkony sa začali značnou mierou posúvať vpred. Od septembra sme pôsobili pod infect-gaming, ale po dvoch mesiacoch sme zistili, že to nieje pre nás to pravé. A tak sme začali znovu rozosielať e-maily a na naše prekvapenie v novembri nám odpísali z FeW GamerS . Po mesiaci komunikácie sme sa sem dostali a budeme sa snažiť podávať čo najlepšie výkony vo farbách FeW GamerS."

Streamy:

Marek "boka" Boška - TOP - http://sk.twitch.tv/bokato16

Honza "Jekylla" Mičuda - AD carry - http://cs.twitch.tv/jekylla

 

Zdroj: few-gamers