Přejít k hlavnímu obsahu

A-Series: Poslední šance k zachráně domácí ESL

11. 1. 2013 | 23:03 Counter-Strike 2
Jak se tu již nedávno objevilo, ESL plánuje vytvoření A-Series, což je nový systém turnajů, který by zaručil i EPS. Za týden se pak koná Pre-A-Series Cup, který ukáže, kolik týmů vůbec naše scéna ná a jestli by A-Series vůbec měla šanci se uchytit a vydržet na delší dobu.
Výchozí obrázek

Jak se tu již nedávno objevilo, ESL plánuje vytvoření A-Series, což je nový systém turnajů, který by zaručil i EPS. Za týden se pak koná Pre-A-Series Cup, který ukáže, kolik týmů vůbec naše scéna ná a jestli by A-Series vůbec měla šanci se uchytit a vydržet na delší dobu.

EDIT: Necelých 24 hodin do konce registrací je před námi a stále je registrovaných pouze něco málo přes 20 týmů. Pokud se jich neregistruje a nepotvrdí ještě alespoň deset, československá ESL nadobro uzavře kapitolu CS:GO. Dá naše scéna alespoň 30+ týmů dohromady?

Co je však hlavní podmínkou, je potřebný počet týmů - 48. Ikdyž to bude velice těžké naplnit už jen před-turnaj, tak poté bude potřeba mít stejný počet stabilních týmů i během celé sezóny A-Series. Ikdyž to bude opravdu, ale opravdu těžké, nic není nereálné! Pokud by tahle šance nevyšla, tak se můžeme rozloučit s CZSK kvalifikacemi na EMS, IEM a také s domácí EPS.

Co se stane pokud:

  • Turnaj se naplní a odehraje bez větších komplikací s účastí 48 a více týmů, A-Series pro CS:GO bude vytvořena
  • Turnaj se naplní dostatečným počtem týmů, ale část z nich bude kontumovaná či budou jiné další problémy, vytvoření A-Series bude pouze na ESL admin týmu
  • Turnaj se nenaplní dostatečně, ale například 40+ týmy, tak vytvoření A-Series bude opět pouze na ESL admin týmu
  • Turnaj se naplní ani zdaleka, tak je velmi pravděpodobné Global Offensive kapitola na domácí ESL uzavřená

img

Kompletní informace o Pre-A-Series Cup

Datum konání: 12.1. 18:00
Ukončení registrací: 12.1. 17:25
Checkin: 12.1. 17:30-17:40
Systém: Single Elimination bo1, finále bo3

Registrované týmy: zde
Pavouk turnaje: zde

Účast je povolena pouze hráčům z České a Slovenské republiky
Každý tým musí mít nahrané v profilu logo
Samozřejmostí je vyplněné CS:GO Steam ID každého hráče
Anticheat ESL Wire je povinný!
V případě problémů můžete kontaktovat ESL podporu

Jak začít:

Registrace na ESL
Vyplnění STEAM ID (bez STEAM_)
Založení týmu
Přihlášení do Pre-A-Series Cupu

Admin tým:

Oliver 'LaboTec' Ocsko
Michal 'Clee-Shock' Němec

Maplist:

de_inferno_se
de_dust2_se
de_train_se
de_nuke_ve (download)
de_mirage_csgo (download)

Pravidla:

Může se hrát pouze na serverech s ESL pluginem
Je zakázano kupovat za kolo více než 4 granáty, povoleny jsou 2 flashe i molotov
Všechno příkazy jsou zakázané kromě: cl_showpos 1; cl_showfps 1; +mat_hdr_level 0/1/2
Kompletní pravidla naleznete zde

Závěrem ESL admin Oliver 'LaboTec' Ocsko:

Čo by som Vám rád pripomenul. V prvom rade si uvedomujeme, že tam ceny nie sú (maximálne tak premium účty ale ani tie Vám nevieme zaručiť). No to, že teraz o ceny nehráte neznamená, že by ste sa mali na to "vybodnúť". Teraz nepodporujete len našu pro scénu, ale podporujete komunitu ako takú. Totižto A-Series má niekoľko divízií a v každej budú ceny, takže aj tím, ktorý nemá na našu TOP spičku má šancu získať ceny. 

A hlavne, spomínam to Xtý krát a spomeniem to ešte raz. Nerobíte to pre nás adminov, čo sa týka mňa ak sa nepodarí tento cup budem trvať na tom aby sa CS:GO zatvorilo. Robíte to pre Vašich kamarátov, pre ľudí čo v tejto hre chcú niečo dosiahnuť ale hlavne to robíte pre Vás. Takže zabudnite teraz na ceny a hrajte za komunitu a pre komunitu. Ak to totiž dokázale LoLko, prečo nie CS:GO?

Zdroj: esl.eu
Štítky: A-Series
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.