Přejít k hlavnímu obsahu

SCORE hlavním partnerem MČR i v roce 2013

8. 1. 2013 | 13:17 Všechny hry
Herní magazín SCORE bude i v roce 2013 hlavním partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách. 
Výchozí obrázek

Herní magazín SCORE bude i v roce 2013 hlavním partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách. 

Jeden z nejoblíbenějších časopisů věnujících se počítačovým hrám patřil k hlavním partnerům MČR již v roce 2012 pořádaného portálem PLAYzone.cz a obě strany se dohodly na spolupráci i pro letošní rok. Fanoušci a čtenáři portálu PLAYzone se tak mohou těšit na pravidelné soutěže o jednotlivá čísla časopisu, který vychází jakožto měsíčník již od roku 1994. Soutěže budou vyhlašovány pravidelně jak prostřednictvím novinek zde na PLAYzone, tak na našem facebooku.

O časopisu SCORE:

SCORE je nejprodávanější časopis o počítačových hrách v České a Slovenské republice od roku 1994. V časopise se zpravidla objevují recenze a preview na nové počítačové hry a videohry, v některých číslech lze objevit i recenze na hudební alba a knižní tituly. Prostor je věnován i hardware, v prvních číslech v rubrice nazvané techbox. Dnes časopis vychází pravidelně se dvěma DVD a minimálně jednou plnou hrou.

O Mistrovství republiky v počítačových hrách: 

Mistrovství ČR v počítačových hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011. Velký finálový turnaj probíhá vždy v atraktivním prostředí Kongres hotelu Jezerka (Seč u Pardubic) a sledují jej statisíce diváků. Pořadatelem MČR je od roku 2011 společnost PLAYzone s.r.o.