Přejít k hlavnímu obsahu

Nominujte to nejlepší v Česku a na Slovensku!

10. 1. 2013 | 23:20 Counter Strike 1.6
Counter-Strike 1.6 éra se zdá být u konce a nová už začala. Než ji ale definitivně ukončíme, pojďme si určit naše nejlepší hráče snad nejlepší FPS hry, která kdy spatřilo světlo světa, pro rok 2012.Je to sice už pár měsíců, co jsme zde na PLAYzone ukončili většinu soutěží v milované "jednašestce", stále ale zbývá rozhodnout, kdo se vlastně zasloužil o nejlepšího a nejužitečnějšího hráče našich dvou národů.Mistrovství ukončilo dlouholetou historii CS 1.6
Výchozí obrázek

Counter-Strike 1.6 éra se zdá být u konce a nová už začala. Než ji ale definitivně ukončíme, pojďme si určit naše nejlepší hráče snad nejlepší FPS hry, která kdy spatřilo světlo světa, pro rok 2012.

Je to sice už pár měsíců, co jsme zde na PLAYzone ukončili většinu soutěží v milované "jednašestce", stále ale zbývá rozhodnout, kdo se vlastně zasloužil o nejlepšího a nejužitečnějšího hráče našich dvou národů.

Mistrovství ukončilo dlouholetou historii CS 1.6

Poslední Counter-Strike 1.6 akcí u nás bylo samozřejmě Mistrovství ČR 2012, ze kterého s úsměvem na rtech vyšel tým CSERVERS pod vedením Martina "jEkYL" Hrobaře a - jak jinak - s mezinárodně známou hvězdou, Tomášem "oskar" Šťastným. Bohužel jsme ale v Counter-Strike 1.6 turnaji neviděli šampiony poslední doby, slovenský tým ex-BEASTS. Těsně před ním se totiž rozhodli přestoupit na tehdy rozjíždějící se Counter-Strike: Global Offensive a kvalifikovali se na závěrečnou akci roku právě v nové hře a jak všichni víme, v ní se nakonec stali Mistry ČR.

Anketa o Nejlepším hráči Česka / Nejlepším hráči Slovenska - nominace

Jejich zástupci ale samozřejmě mohou být nominovaní do naší ankety o Nejlepším hráči Slovenska roku 2012, se kterou zároveň spouštíme anketu Nejlepší hráč Česka roku 2012. Než ale začneme s anketou, musíte se vy, čtenáři, pustit do nominací do těchto pěti kategorií:

  • Nejlepší hráč Česka za rok 2012
  • Nejlepší hráč Slovenska za rok 2012
  • Nejlepší tým Česka a Slovenska za rok 2012
  • Objev roku 2012
  • Překvapení roku 2012

Nominace posílejte do komentářů pod touto novinkou - nominace končí v neděli 13. ledna 23:59 a hned v pondělí spustíme samotnou anketu!