Přejít k hlavnímu obsahu

Sniper: Ghost Warrior 2 vyjde 15. března

Sniper: Ghost Warrior 2, pokračování nejúspěšnější hry na odstřelovače všech dob, má v hledáčku datum vydání 15. března.
Výchozí obrázek

Sniper: Ghost Warrior 2, pokračování nejúspěšnější hry na odstřelovače všech dob, má v hledáčku datum vydání 15. března.


Sniper: Ghost Warrior 2 je jediná multiplatformní moderní střílečka z pohledu první osoby, která je vystavěna výhradně kolem odstřelování. Díky pokročilým vymoženostem CryENGINE3 přináší ohromující grafická prostředí, rozmanitější odstřelovací výzvy, přepracovaný systém UI a strhující přesnost typu „jeden zásah, jeden zářez”, díky kterým se první díl stal obrovským hitem se 3 miliony prodaných kopií na celém světě. Sniper: Ghost Warrior 2 nabízí díky nevídanému realistickému pojetí zbraní, balistiky a faktorů prostředí dokonalý zážitek pro všechny fanoušky odstřelování.

Vydání hry Sniper: Ghost Warrior 2 se plánuje na 15. března 2013. Verze pro PC vyjde v České republice a na Slovensku v profesionální české lokalizaci a její doporučená maloobchodní cena bude 999 Kč. Verze pro PlayStation 3 a Xbox 360 budou dostupné v originálním anglickém znění a v prodeji budou za 999 Kč.

Více informací o hře najdete zde: http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/sniper-ghost-warrior-2/