Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhrajte Warhammer 40,000: Space Marine sběratelskou edici!

20. 2. 2013 | 10:32
Plno z Vás si našlo čas zahrát si hru Pacman ve svém volném čase, práci nebo zkouškovém. Ze všech, kteří poslali screen v daném časovém intervalu byl nejlepší uživatel kenjiT, který nahrál 39,040 bodů a získal si tím PC hru Tom Clancys HAWX 2. Gratulujeme.V další flash hře se bude opět vybírat náhodně ze správných screenů hry. Vyhlášení výsledků se pokusí Playzone.cz streamovat.
Výchozí obrázek

Plno z Vás si našlo čas zahrát si hru Pacman ve svém volném čase, práci nebo zkouškovém. Ze všech, kteří poslali screen v daném časovém intervalu byl nejlepší uživatel kenjiT, který nahrál 39,040 bodů a získal si tím PC hru Tom Clancys HAWX 2. Gratulujeme.

V další flash hře se bude opět vybírat náhodně ze správných screenů hry. Vyhlášení výsledků se pokusí Playzone.cz streamovat.

 

Cena pro tento měsíc je Warhammer 40,000: Space Marine sběratelská edice.

 

A co musíte udělat, abyste vyhráli nadupanou edici této krvelačné rubačky? Čtěte dále přímo ve flash hře Piňata Hunter 2!

 

Piňata Hunter 2

 

 

Piňata může mít podobu více věcí, nejčastěji se ale tvaruje do zvířete podobnému koni. 

    Tato zábava do Evropy přišla ve 14.tém století, kde dostala jméno z italského jazyka "pignatta". Přeskočíme jedním hopem historii této starodávné hry a přejdeme rovnou k principu. Piňata je plněna sladkostmi/cukrovím/hračkama, cokoliv, co děti mají rády. Nejčastěji se používá na narozeninových oslavách, kde oslavenec má za úkol se zavázanými oči rozbít předmětem piňatu. Následek je ten, že piňata se roztrhne a pustí cukroví. Samozřejmě by Vás při tom všichni hecovali.

 

     Ve hře začínáte s pouhým klackem na dráždění opic a papírovým pytlíkem od Vaší babičky. Do piňaty bijete tak, že šíleně pohybujete myší kolem dokola. Pytlík si můžete nakliknutím vzít a chytat sladkosti dle uvážení. Jelikož jste ekonomicky založení, sladkosti se počítají ihned na peníze a Vy si za ně můžete kupovat nové zbraně/rukavice/pytle nebo atributy. Vlevo máte ukazatel bolesti, který Vám připomene, že mlátíte do piňaty jako šílenec a nedbáte na své zdraví.

 

 

Pokyny pro soutěž

     Pošlete odkaz, který poukazuje na screenshot jako komentář přímo pod hru (SEM), když rozbijete 3. piňatu a ukáže se tabulka s výhrou. "Vyfoťte" svoji obrazovku právě ve chvíli, kdy jde vidět čas. Ořezané obrázky pouze se hrou nebudou zařazeny do soutěže. Takto má vypadat soutěžní screen - SCREENSHOT

 

Soutěž trvá od 21. ledna do 21. února 2013