Přejít k hlavnímu obsahu

Vis Maior míří do Gunrunners

27. 1. 2013 | 13:53 League of Legends
Tisková zpráva - Doposud jsme mohli sestavu okolo Pavla 'Potmehood' Šagáta vídat pod názvem Vis Maior. To se však mění. Hráči vstoupili do tuzemské organizace Gunrunners.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Doposud jsme mohli sestavu okolo Pavla 'Potmehood' Šagáta vídat pod názvem Vis Maior. To se však mění. Hráči vstoupili do tuzemské organizace Gunrunners.

ggPodpora League of Legends u Gunrunners začala zhruba před šesti měsíci, kdy do celku vstoupila sestava vedená Filipa 'Shadehaluz' Maňasem. V tu dobu se hráčům podařilo kvalifikovat na Mistrovství ČR v počítačových hrách a ambice byly vysoké. Bohužel samotný výsledek neodpovídal představám a po akci následovala dlouhá pauza, kterou doprovázelo časté měnění sestavy a hledání formy.

Čas a podpora League of Legends se však nedá zastavit a vedení muselo koukat do budoucna a připravovat se na MČR 2013. Prvním impulsem bylo ohlášení MČR zastávky na PragoFFestu, který se koná již příští týden. První kvalifikační turnaj ovládla sestava, říkající si Vis Maior. Jejich hra a výsledky vedení oslovilo natolik, že se je rozhodlo kontaktovat a společně se domluvit na podmínkách přestupu právě do Gunrunners.

Novou sestavu Gunrunners uvidíme již příští víkend v boji o první velké body do MČR klasifikace, kde se střetnout se špičkou naší scény. Na akci nebude chybět eSuba, eEriness a eXtatus. Krátký rozhovor s kapitánem sekce si můžete přečíst na webové prezentaci týmu Gunrunners.

Nynější sestava Gunrunners.LoL:

{#Slovenská Republika} Michal 'Odstranovac' Duchoň – Solo Top
{#Slovenská Republika} Lukáš 'LouGi' Balaževič – Jungle
{#Česká Republika} Ondřej 'Hlizak' Volf - AP Carry
{#Slovenská Republika} Pavel 'Potmehood' Šagát – AD Carry
{#Česká Republika} Ondřej 'TheyCallMeDemon' Fučík - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.