Přejít k hlavnímu obsahu

3DMAX mezi pozvanými do SLTV StarSeries V

6. 2. 2013 | 15:14 Counter-Strike 2
Organizátoři SLTV StarSeries odhalili seznam pozvaných týmů pro pátou sezónu.SLTV StarSeries V je online turnaj, kde se 16 týmů utká každý s každým. Po odehrání všech těchto zápasů pak nejlepší čtyři zamíří na offline finále do kyjevské CyberSport Areny, kde se utkají o největší část z celkového prizemoney, které činí $15,000.
Výchozí obrázek

Organizátoři SLTV StarSeries odhalili seznam pozvaných týmů pro pátou sezónu.

SLTV StarSeries V je online turnaj, kde se 16 týmů utká každý s každým. Po odehrání všech těchto zápasů pak nejlepší čtyři zamíří na offline finále do kyjevské CyberSport Areny, kde se utkají o největší část z celkového prizemoney, které činí $15,000.

V CS:GO se odehrála již jedna sezóna, které se však neúčastnily nejlepší týmy jako Ninjas in Pyjamas či VERYGAMES. Na offline finále si pro vítězství dokráčeli ESC Gaming, kteří tak budou obhajovat první místo do páté sezóny.

Seznam účastníků SLTV StarSeries V:

 Ninjas in Pyjamas {#Švédsko}      {#Polsko} ESC Gaming
 VERYGAMES {#Francie}      {#Ukrajina} Natus Vincere
 Virtus.pro {#Ruská federace}      {#Ruská federace} dAT Team
Russian Roulette {#Ruská federace}      {#Francie} Imaginary Gaming
KerchNET {#Ukrajina}      {#Ukrajina} Faith
zNation {#Ruská federace}      {#Velká británie} Overrated Individuals
mousesports {#Německo}      {#Slovenská Republika} 3DMAX
fnatic {#Dánsko}      {#Německo} ALTERNATE
Zdroj: hltv.org
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.