Přejít k hlavnímu obsahu

G1 league - Západní kvalifikace první kolo za námi

25. 4. 2013 | 11:18 Dota 2
Prví kolo kvalifikací za námi a máme první týmy poslané do loosers bracket. Po tom co byli v úvodních kvalifikacích téměř vyřazeni se Evil Geniuses po dlouhé době odměnilo svým fanouškům.
Výchozí obrázek
Logo turnaj

Prví kolo kvalifikací za námi a máme první týmy poslané do loosers bracket. Po tom co byli v úvodních kvalifikacích téměř vyřazeni se USA Evil Geniuses po dlouhé době odměnilo svým fanouškům. Napříč chybějícímu hráči USA Robertu "Bdiz" Tinnesovi, kterého zastupoval Nizozemsko Alaan "SexyBamboe" Faraj, předvedlo EG perfektní výkony a poslalo USA Team Liquid do loosers bracket

Dalším s napětím očekávaným zápasem byl souboj Švédsko Alliance proti Německo Mousesports. Alliance předvedlo skvělou týmovou hru a pomstilo se němcům za porážku ve finálových bojím EMS One.

Dalším ze zápasů byl boj čerstvě korunovaného krále EMS One Ukrajina Na'Vi s americkou hvězdou USA Team Dignitas. V prvním zápase Dignitas zatlačili na Na'Vi až nadoraz a svou pushovací taktikou, podpořenou brzkým maxováním necronomiconu na jejich Enigmě, donutili Na'Vi k přemýšlení. Druhý zápas byl však naprostou dominancí ukrajinců, kdy si napickovali svoje dominantní mid-game hrdiny a v 16té minutě donutili Dignitas kapitulovat. Ve třetí hře se Dignitas povedlo získat kombinaci, pro kterou jsou mezi hráči tolik známí a to Wisp+Tiny. Avšak Na'Vi už na EMS One ukázalo, že se Wispy nebojí a dokáže ji porazit, jako tomu bylo i nyní, čímž poslali američany první třídou do loosers bracket.

Poslední zápas bohužel nebyl streamován, jelikož ve stejnou dobu probíhalo Na'Vi vs Dignitas.

1. kolo2. koloWB finále
BO3BO3BO3 
 
{#USA} Liquid1     
  {#USA} EG    
{#USA} EG2     
  26.04. 10:00    
{#Evropa} Fnatic2     
24.4. 14:00 {#Evropa} Fnatic    
{#Evrop} KP1     
{#Německo} Mousesports0     
24.4. 11:00 {#Švédsko} Alliance    
{#Švédsko} Alliance2     
  26.04. 14:00    
{#Ukrajina} Natus Vincere2     
24.4. 14:00 {#Ukrajina} Natus Vincere    
{#USA} Dignitas1     
 

Zdroj: joinDota
Štítky: dota2, G1