Přejít k hlavnímu obsahu

Kouzelný svět Disney Infinity otevírá své brány

S radostí oznamujeme, že od dnešního dne je možné si předobjednat startovní sadu a první samostatnou herní sadu pro Disney Infinity, což je zcela nová herní platforma, která kombinuje nejoblíbenější značky od Disneyho s jedním z nejžhavějších hračkářských trendů – interaktivními figurkami.Na premiéru, která je plánována na 22. srpna, vyjde startovní sada, jež je k dispozici pro platformy Playstation 3, Xbox 360, Wii, Wii-U a Nintendo 3 DS.Její součástí je:
Výchozí obrázek

S radostí oznamujeme, že od dnešního dne je možné si předobjednat startovní sadu a první samostatnou herní sadu pro Disney Infinity, což je zcela nová herní platforma, která kombinuje nejoblíbenější značky od Disneyho s jedním z nejžhavějších hračkářských trendů – interaktivními figurkami.

Na premiéru, která je plánována na 22. srpna, vyjde startovní sada, jež je k dispozici pro platformy Playstation 3, Xbox 360, Wii, Wii-U a Nintendo 3 DS.

Její součástí je:

  • videohra
  • základna Disney INFINITY pro danou konzoli
  • 3 figurky: pan Úžasňák, Jack Sparrow a Sulley
  • 3 herní sady, a to Univerzita pro příšerky, Piráti z Karibiku a Úžasňákovi
  • herní mince a online klíč pro registraci na internetu a zpřístupnění dalších funkcí.

Současně se startovní sadou se na pultech obchodů objeví také sady herní, které budou obsahovat další herní prostředí a figurky, například celosvětově oblíbená Auta, jednotlivé figurky, jako je třeba padouch Syndrom z Úžasňákových, a balíčky herních mincí, jež přidávají hrdinům další schopnosti a v samotné hře otvírají nová prostředí.

1

Ve světě Disney Infinity se můžete prostřednictvím kouzelných figurek vtělit do svých oblíbených hrdinů a společně s nimi řešit náročné hádanky, bojovat s nepřáteli a prozkoumávat dobře známá místa z Disneyho filmů i zcela nové lokace. Díky startovní sadě se tak budete moci proměnit v pana Úžasňáka, piráta Jacka Sparrowa či strašidlo Sulleyho a zažít s nimi spoustu úžasných dobrodružství.

Pokud vás snad omrzí příběhový mód, můžete kdykoliv přepnout do Krabice s hračkami a vytvořit si vlastní svět se stovkami postaviček, vozidel, předmětů a prvků prostředí, a to včetně pokladnice Strýčka Skrblíka, vznášedla Recognizer z Trona, výletu na létajícím slonu Dumbovi a Stitchova surfovacího prkna. Připraven je také editor, v němž si budete moci vytvořit libovolný herní zážitek jako třeba akční adventury, překážkové běhy, boj o vlajku, obranu věžiček, závody aut – či dokonce znovu vytvořit některé ze svých oblíbených klasických plošinovek.

Chcete-li se podívat, jak může taková hra v Krabici s hračkami vypadat, můžete se podívat na povedený trailer, který najdete zde http://www.youtube.com/watch?v=X8Gf2kfLJ8A. U traileru je možné zapnout české titulky.

Více informací najdete na adrese Disneyinfinity.cz, kde si můžete prohlédnout popis jednotlivých módů a zjistit, jak hra funguje, a na našich stránkách, na nichž se nacházejí karty jednotlivých sad, herních setů a postaviček.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.