Přejít k hlavnímu obsahu

3DMAX se vrací na francouzskou scénu

26. 4. 2013 | 18:47 Counter-Strike 2
Známá francouzská organizace, kde nedávno působila česko-slovenská sekce, se po měsících vrací opět na domácí scénu.A když se vrací na domácí scénu, kdo jiný by to mohl být, než bývalá sekce Imaginary Gaming, známá také jako JAS. Tým, kde ještě nedávno působili hráči jako ScreaM nebo shoxie, však prošel výraznou obměnou.
Výchozí obrázek

Známá francouzská organizace, kde nedávno působila česko-slovenská sekce, se po měsících vrací opět na domácí scénu.

A když se vrací na domácí scénu, kdo jiný by to mohl být, než bývalá sekce Imaginary Gaming, známá také jako JAS. Tým, kde ještě nedávno působili hráči jako ScreaM nebo shoxie, však prošel výraznou obměnou.

Kromě dvou zmíněných tahounů ze sestavy zmizel i zkušený Uzzziii či Ozstrik3r. Druhý jmenovaný však nemizí úplně, svých dlouholetých zkušenosti se Steeve rozhodl využít v roli trénera 3DMAX.

1

Steeve 'Ozstrik3r' Flavini nebyl spokojen se stává koučem nové sestavy 3DMAX

Z původní sestavy IG.JAS v nynější pětici není bohužel nikdo. Nejdéle v tomto týmu s Ozstrik3rem působil rovněž bývalý hráč CS 1.6 Michel 'mshz' Nguyen, který k sobě v nedávné době přibral také dvojici bývalých hráčů LDLC či eXtensive, Robina 'GMX' Stahmera a Benjamina 'skall' Akiayu.

Tyto tři hráče pak doplňují dvě naprosto nové tváře v sestavě. Nutno dodat, že ani jeden z nich se v CS:GO nijak extra neukázal, avšak tohle bude jistě jejich šance, které se chytí. Kévina 'L0rdZz' Pascala možná budete znát z CS:S týmů jako redLine či aAa, Joey 'fxy0' Schlossera jsme pak naposledy mohli vidět v sestavě PyroGen na ESWC France.

Nynější sestava 3DMAX.CSGO:

{#Francie} Michel 'mshz' Nguyen
{#Francie} Robin 'GMX' Stahmer
{#Francie} Benjamin 'skall' Akiaya
{#Francie} Kévin 'L0rdZz' Pascal
{#Francie} Joey 'fxy0' Schlosser

{#Francie} Steeve 'Ozstrik3r' Flavini (trenér)

Zdroj: hltv.org
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.