Přejít k hlavnímu obsahu

Škola hrou s Harpnerem #4 - Komentovaný ladder a analýza

27. 4. 2013 | 12:34 Všechny hry
Uplynul další týden a s dalším týdnem přichází další díl pořadu Školy hrou s Harpnerem! V minulých třech týdnech jsme si nejdříve ukázali novinky v datadisku Heart of the Swarm, poté si probrali základy hry a herní mechaniky, no a minulý týden jsme si prošli vybrané replaye z NSL Creontech.Nakonec tento týden budu hrát komentovaný ladder s případnou post-game analýzou dobrých her.Samozřejmě také nepřijdete zkrátka co se týče soutěže! Tento týden si zahrajeme o balíček 2 her dohromady - Starcraft + Starcraft:Broodwar!
Výchozí obrázek

Uplynul další týden a s dalším týdnem přichází další díl pořadu Školy hrou s Harpnerem! V minulých třech týdnech jsme si nejdříve ukázali novinky v datadisku Heart of the Swarm, poté si probrali základy hry a herní mechaniky, no a minulý týden jsme si prošli vybrané replaye z NSL Creontech.

Nakonec tento týden budu hrát komentovaný ladder s případnou post-game analýzou dobrých her.

Samozřejmě také nepřijdete zkrátka co se týče soutěže! Tento týden si zahrajeme o balíček 2 her dohromady - Starcraft + Starcraft:Broodwar!

Starcraft + Starcract:Broodwar

Tak se nezapomeňte naladit v 14:00 na www.bogs.tv/twitch/harpner a pokud chcete také získávat co nejvíce aktuální informace z první ruky, tak navštivte moji Facebook stránku www.facebook.com/harptoss - poradím Vám, že tento týden se to bude k vítězství v soutěži opravdu hodit ;).