Přejít k hlavnímu obsahu

Asmo a qk-mantis opouštějí n!faculty

27. 4. 2013 | 17:39 Counter-Strike 2
Německý tým, který se nedávno zúčastnil ESEA GLOBAL FINALS v Dallasu, opouštějí dva hráči.Zatímco před pár měsíci předváděli výborné výsledky, což dokazuje například čtvrté místo na ESWC Finals, se n!faculty poslední dobou nedařilo úplně nejlíp. Na Copenhagen Games, Mad Catz Vienna ani na nedávnem ESEA Finals se jim nedařilo dostat příliš daleko, a tak bylo jasné, že změna v soupisce je jednou z variant, jak znovu rozjet zadrhlý stroj.
Výchozí obrázek

Německý tým, který se nedávno zúčastnil ESEA GLOBAL FINALS v Dallasu, opouštějí dva hráči.

Zatímco před pár měsíci předváděli výborné výsledky, což dokazuje například čtvrté místo na ESWC Finals, se n!faculty poslední dobou nedařilo úplně nejlíp. Na Copenhagen Games, Mad Catz Vienna ani na nedávnem ESEA Finals se jim nedařilo dostat příliš daleko, a tak bylo jasné, že změna v soupisce je jednou z variant, jak znovu rozjet zadrhlý stroj.

Po vzájemných domluvách se nakonec dvojice hráčů Benjamin 'qk-Mantis' Oberlein a Azmican 'asmo' Berberoglu rozhodla opustit barvy n!faculty, a to ihned po EPS Finals, které se koná za 14 dní ve studiu ESL TV. Tuto dvojici zkušených střelců pak nahrazují bývalí hráči dotpiXels Johannes 'tabseN' Wodarz a Jens 'shirox' Wietow. Nutno dodat, že oba jsou v n! prozatím na zkoušku, takže se teprve uvidí, jakou finální podobu bude mít sestava německého celku.

Nynější sestava n!faculty.CSGO:

{#Německo} Christoph 'disruptor' Dölger
{#Německo} Simon 'smn' Beck
{#Německo} Andre 'Kirby' Kempa
{#Německo} Johannes 'tabseN' Wodarz
{#Německo} Jens 'shirox' Wietow

Zdroj: hltv.org
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.