Přejít k hlavnímu obsahu

GuardiaN v záskoku u Virtus.pro

28. 5. 2013 | 18:24 Counter-Strike 2
Slovenský střelec Ladislav 'GuardiaN' se pro dnešní turnaj připojí ke známým Virtus.pro.
Výchozí obrázek

Slovenský střelec Ladislav 'GuardiaN' se pro dnešní turnaj připojí ke známým Virtus.pro.

Dnes o 19:00 se začíná hrát další turnaj ze série Raidcall EMS One Summer Season (pavouk zde) a budou u toho i slovenské barvy. Dauren 'AdreN' Kystaubayev má bohužel dlouhopřetrvávající problémy s internetem, a tak se se rozhodla zbylá rusko-ukrajinská čtveřice picknout pro tento turnaj právě GuardiaNa, který od odchodu z TCM aktivně CS:GO nehrál.

Tahle změna je pouze EMS One #3, jelikož po turnaji zamíří AdreN ke zbytku týmů na bootcamp do Kyjeva, kde už zbytek týmu přebývá. V dnešním turnaji budou v prvním kole čekat švédští Epsilon, dále je budou případně čekat CPH Wolves. Bude zajímavé sledovat, jak si tento ruský tým povede se slovenskou posilou, kvůli které se tedy musí změnit i jednotný týmový jazyk.

Sestava Virtus.pro pro EMS One #3:

{#Ruská federace} Mihail 'Dosia' Stolyarov
{#Ruská federace} Sergey 'Fox' Stolyarov
{#Ukrajina} Emil 'kucher' Akhundov
{#Ukrajina} Kiril 'ANGE1' Karasiow
{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács

Zdroj: hltv.org
Štítky: GuardiaN, Virtus.pro
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.