Přejít k hlavnímu obsahu

Informace o FIFA 13 Western Digital Liga III finále

19. 6. 2013 | 22:13
Boje o poslední pozice na lan finále ligy jsou skončeny a my známe všechny postupující. Pojďme si shrnout tedy všechny podstatné informace!Postupující + nasazení:1. iN.valvi 10
Výchozí obrázek


Boje o poslední pozice na lan finále ligy jsou skončeny a my známe všechny postupující. Pojďme si shrnout tedy všechny podstatné informace!

Postupující + nasazení:
1. iN.valvi 10

2. eXtatus.Kubel
3. Furton
4. FeW.SAMPisco
5. houri_-
6. GRS_Hart (nemůže se zúčastnit, je nahrazen KnT.GS.grad*)
7. FeW.rSp. (nemůže se zúčastnit, je nahrazen Majklicekk)
8. CRACKED.REPULZION (nemůže se zúčastnit, je nahrazen NR.Kelda)

*Grad spolu se sscrejmem na stejné pozici, co se pořadí v PO týče. Přiklonil jsem se k účasti grada vzhledem k vyšší pozici v MČR klasifikaci.

Harmonogram a systém turnaje

 

Budou se hrát dvě skupiny po čtyřech o nasazení do pavouka - tzn. postupují všichni ze skupiny. PlayOff bude FullDoubleElimination, WB BO3, LB BO1. Postupující do grandfinále z WB bude mít výhodu vedení 1:0. 

Příchod hráčů na lan je naplánován od 9:00 (až do začátku skupin). Začátek základních skupin pak v 11:00. Grandfinále je plánováno na 17:00.

 

Kdy a kde

Lan finále proběhne jako součást LAN Quietus Day ve Zlíně. FIFA finále je naplánováno na sobotu 6.7. Přesné místo konání naleznete na následujícím odkazu. 

Důležité je, že ačkoliv Quietus Day je BYOC lan, vy si nemusíte brát vlastní počítače. Budou připraveny MČR sestavy a Alienware notebooky přímo pro odehrání celého LAN finále. Přineste si pouze periferie (gamepad, klávesnice). Většina zápasů bude odstreamována, samozřejmě s komentářem. Vstupné samozřejmě na LAN finále neplatíte. Vstup platíte pouze v případě, že byste se chtěli účastnit některého z turnajů QD mimo lan finále.

Ceny

 

Ačkoliv zatím u některých modelů neznáme přesné typy, ceny překonají hranici 11.000 Kč a dále porostou, protože k nim přidáme nejnovější herní tituly od našich partnerů! Pojďme se tedy podívat, o co se vlastně hraje.

1. místo - 1x Intel SSD 520 - 120GB, BOX + 1x periferie Logitech (typ bude upřesněn)

2. místo - 1x WD Caviar Black EX - 2TB

3. místo - 2x periferie Logitech (typ bude upřesněn)

BODY DO MČR KLASIFIKACE

Body pro prvních osm jsou rozděleny podle pořadí na offline finále, dalších osm pozic je pak rozděleno podle play-off kvalifikace na offline finále.

1. místo - 180 bodů
2. místo - 130 bodů
3. místo - 80 bodů
4. místo - 70 bodů
5. až 6. místo - 60 bodů
7. až 8. místo - 50 bodů
9. až 12. místo - 20 bodů
13. až 16. místo - 10 body

 

Kontakt na admina

Michal Majkl Jinoch

tel.: 728409808
e-mail: michaljinoch@gmail.com
fb: http://www.facebook.com/michal.jinoch