Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Predstavujeme komentátora Dota 2

4. 10. 2013 | 22:27 Dota 2
Majstrovstvá Českej republiky v PC hrách 2013 sa už nezadržateľne blížia, a preto by nebolo odveci, ak by sme si predstavili komentátora Doty 2.Komentátor Doty 2, ktorý vás, divákov a fanúšikov, bude sprevádzať počas celého turnaja, sa volá Michal "SLuN1ck0" Hamák - ktorý nám prezradil niečo o sebe:
Výchozí obrázek

Majstrovstvá Českej republiky v PC hrách 2013 sa už nezadržateľne blížia, a preto by nebolo odveci, ak by sme si predstavili komentátora Doty 2.

Komentátor Doty 2, ktorý vás, divákov a fanúšikov, bude sprevádzať počas celého turnaja, sa volá Michal "SLuN1ck0" Hamák - ktorý nám prezradil niečo o sebe:

Jmenuju se Michal "SLuN1ck0" Hamák, narodil sem se v Karlových Varech před 25 lety. V realu pracuju u firmy na ochranu osob a majetku + dělam vyhazovače v jednom klubu v Brně, kde momentálně i žiju už skoro 3 roky. Momentálně se věnuju jen své práci a fitness kde dělam i někdy trenéra a poradně na výživu ale jen jako hobby. Moc poslední dobou nemám čas ani na dotu, takže krom komentováni akci Lancraft atd., se dostanu už k hraní jen velmi málo. Pohybuju se na dota scéně víc jak 9 let, takže mě většina komunity určitě dobře zná. Pro hráče dota 2 jsem více méně taky známý, ale už ne tolik jako hráč, ale spíš jako komentátor doty akcí Lancraft, MCR, Grunex Challenge ,District LAN turnaje a pod. Jako aktivní hráč sem prošel radou top teamů od Cracked, DFS, nEophyte, eSuba či NR, kde sem byl jak v pozici hráče nebo nahradníka, později i managera dota sekci. Momentálně už nemám na dotu moc času jelikož mám jiné zájmy a zahraju si už jen public s Domčou nebo někým známym, popřípadě komentuju nějakou akci, kam sem pozván.

Michala som teda vyspovedal, ako to vidí s tohtoročným priebehom turnaja v Dote a čo vraví na to, že sú v hre len štyri tímy. Jeho odpoveď?

Tak turnaj bude asi jasně v režii teamu iNfernity, který zatím prohrál jen na jedné akci, jinak si zatím drží čístý štít a dojde si pro výhru i zde. Ale o ostatní místa bude boj. Osobně si myslím, že druhý budou nEophyte a třetí e-Buddies, ale team Sneaky Sharks i přesto že je černý kůň turnaje, může stejně někoho porazit a dostat se na bednu! Bude to souboj a ukáže komu LAN víc sedí a kdo ukáže větší TEAM SPIRIT!

Myslíš, že uvidíme na turnaji nejaké zaujímavé picky, alebo kombá? Tak ako bolo na TI3, kde sme prekvapivo zažili Chen + Pudge kombo, myslíš že uvidíme niečo podobné? Dostane podľa teba príležitosť aj Abaddon? (ktorý si mimochodom odkrútil svoju premiéru v druhej Dote pred 3 mesiacmi)

Vzhledem k tomu, že picky jsou teď dost stejné a každý team hraje, co mu sedí, se možná dočkáme nějaké strategie, která překvapí, ale teamy budou hrát na jistotu - takže to samé co od nich vidíme klasicky. Kombo Chen a Pudge se hrálo už dřív, jen na TI3 to bylo od teamu Na'Vi pro diváky a určitě to zaujalo. Jinak hrdiné jako Abaddon se určitě v picku ukážou jelikož se teď hrajou velmi často - ještě by se mohl objěvit i Centaur, ale jak říkam - uvidíme. :)

Čo očakávaš od celkov, resp. ako vidíš šance na jednotlivé tímy? Máme teda jednoznačného ašpiranta na víťazstvo? Nejaký outsider podľa teba?

Tip na turnaje - 1. iNfernity (to asi není potřeba opakovat, i v kurzu 1.5 jsou jasným TOP v CZ/SK scéně ale pak je to nejasné)... Jako sázkář bych dal team Snakes a pak odjel na Hawai kdybych vyhrál, ale to bude opravdu velmi malá šance - ale pokud skončí na 2. až 3. místě, bude to pro ně veliký úspěch! Ale o bednu se bude hlavně bojovat mezi nEophyte a e-Buddies. Můj tip: 2-1 pro nEph. Takže umístnění - 1. iNfernity, 2. nEophyte, 3. e-Buddies a 4. Sneaky Sharks.