Přejít k hlavnímu obsahu

Skandál u myRevenge

10. 1. 2015 | 09:01 Counter-Strike 2
Německá organizace myRevenge ukončila spolupráci s Counter Strike: Global Offensive týmem poté, co se na světlo provalila informace o skandálním úmyslně prohraném zápasu. Klub navíc zahájil právní kroky proti, dnes již bývalým, hráčům. Portál CSGOLounge nabízí hráčům možnost vsázet si na různé zápasy. Můžete tak vsadit část svých skinů a za výhru dostat skiny lepší. Stránka již na trhu působí nějakou tu chvíli a zatím nebyly zaznamenány žádné problémy ať už ze strany CSGOLounge či uživatelů. Až doposud.
Výchozí obrázek

Německá organizace myRevenge ukončila spolupráci s Counter Strike: Global Offensive týmem poté, co se na světlo provalila informace o skandálním úmyslně prohraném zápasu. Klub navíc zahájil právní kroky proti, dnes již bývalým, hráčům.

Portál CSGOLounge nabízí hráčům možnost vsázet si na různé zápasy. Můžete tak vsadit část svých skinů a za výhru dostat skiny lepší. Stránka již na trhu působí nějakou tu chvíli a zatím nebyly zaznamenány žádné problémy ať už ze strany CSGOLounge či uživatelů. Až doposud.

Tým myRevenge byl pozván k showmatchi proti maďarským VOLGARE. Druhý jmenovaný celek pak ze zápasu vzešel vítězně. Vše vypadalo naprosto normálně a v pořádku. Nicméně se na světlo světa dostaly screenshoty hráčů myRevenge, které je usvědčily, že zápas prohráli úmyslně. Samotní hráči měli dokonce takovou drzost, že psali svým známým a kamarádům, aby si proti nim vsadili, že zápas hodlají prohrát.

Organizace se tak ihned omluvila všem fanouškům za tento skandální počin a slíbila, že tento fakt začne s hráči v nejbližší době řešit. Nicméně se zdá, že hráči zahájili ofenzívu jako první, opustili totiž soupisku organizace na stránkách ESL.

Klub však oznámil, že zahájí právní kroky proti hráčům, neboť jejich akt poškodil dobré jméno organizace. Můžeme tak čekat ještě zajímavě véci.

Bývalá sestava myRevenge

{#Německo} Robin "r0bs3n" Stephan
{#Turecko} Tahsin "tahsiN" Sarikaya
{#Turecko} Koray "xall" Yaman
{#Turecko} Ammar "am0" Cakmak
{#Německo} Antonin "TONI" Bernhardt

Zdroj: HLTV.org
Štítky: CSGOLounge, myRevenge