Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí Zaklínač se v digitální nabídce ohání zajímavými bonusy

Společnost Comgad s potěšením oznamuje, že nejznámější zabiják příšer se díky svému šermířskému umu probojoval do digitální nabídky Comgadu a přinesl si s sebou hned několik zajímavých trofejí.
Výchozí obrázek

Společnost Comgad s potěšením oznamuje, že nejznámější zabiják příšer se díky svému šermířskému umu probojoval do digitální nabídky Comgadu a přinesl si s sebou hned několik zajímavých trofejí.

První z nich obdaruje všechny nejvěrnější příznivce, kteří ho sledují už od jeho prvních zaklínačských piruet. Všechny loajální hráče, kteří v systému digitální distribuce www.click2play.cz zadají klíč elektronické registrace ke hře Zaklínač 1, odmění slevou 50 Kč. Dalších 50 Kč ušetří těm odvážlivcům, kteří totéž učiní i s klíčem k Zaklínači 2. Celkově tak mohou Geraltovi věrní pořídit digitální hru Zaklínač 3: Divoký hon až o 100 Kč levněji.

Další odměnou, již získají všichni, kdo si třetí pokračování Zaklínače na stránkách www.click2play.cz předobjednají, je 16 bezplatných balíčků DLC, které budou postupně vycházet. V prvních z nich se můžeme těšit na sadu temerské zbroje a na sadu vousů a účesů pro hlavního hrdinu. První 2 DLC vyjdou 20. května, další je budou následovat v dalších týdnech.

Netrpěliví následovníci hrůzu nahánějícího vědmáka si můžou čas do jeho příchodu zkrátit u slavné RPG hry Neverwinter Nights se všemi třemi originálními datadisky a digitálním komiksem, které zdarma obdrží po dokončení předobjednávky. Dále na ně čeká digitální artbook, plný nákresů a návrhů od nadaných výtvarníků, a rozšířený soundtrack. 4 exkluzivní skladby si bude možné poslechnout ihned, celý soundtrack bude k dispozici po vydání hry.

To však zdaleka není vše, ve hře jsou i další zajímavé bonusy, jejichž seznam najdete na přiloženém plakátku a na stránkách http://www.click2play.cz/hry/zaklinac-3-divoky-hon-predobjednavka/.

Digitální verze hry Zaklínač 3: Divoký hon stojí na www.click2play.cz 995 Kč, při zadání registračních klíčů z prvních dvou dílů je možné uplatnit 100korunovou slevu.