Přejít k hlavnímu obsahu

Nový event v plném proudu

17. 2. 2015 | 09:33 Dota 2
Vývojáři si pro nás připravili v Dotě 2 další event, který zpestří hráčům a fanouškům této hry hrání. Beast Brawl Event je v plném proudu a rozhodně byste ho neměli propásnout! O co jde? Během dne se vždy náhodně v menu hry zobrazí hodinové odpočítávání do startu desetiminutového vyhledávání eventového módu. Během samotného hrání pak normálně pickujete své hrdiny a hrajete na svých linkách. Po nějakém čase se vždy narodí "bestie", která má výrazný útok a kterou můžete do určité míry ovládat a přidávat ji schopnosti za nasbírané nebo zakoupené body. 
Výchozí obrázek

Vývojáři si pro nás připravili v Dotě 2 další event, který zpestří hráčům a fanouškům této hry hrání. Beast Brawl Event je v plném proudu a rozhodně byste ho neměli propásnout! 

O co jde? Během dne se vždy náhodně v menu hry zobrazí hodinové odpočítávání do startu desetiminutového vyhledávání eventového módu. Během samotného hrání pak normálně pickujete své hrdiny a hrajete na svých linkách. Po nějakém čase se vždy narodí "bestie", která má výrazný útok a kterou můžete do určité míry ovládat a přidávat ji schopnosti za nasbírané nebo zakoupené body. 


Pradávná šelma, kterou lze spatřit během hraní eventu

Ze své zkušenosti doporučuji hrát s přáteli v partě a pokud možno složit tým hrdinů se silným push potenciálem. Můžete však hrát i sami a bez party, avšak musíte počítat s tím, že můžete narazit na někoho, kdo tento mód hraje poprvé a zcela nechápe smysl eventu. 

Při hrání, kdy se na lince objeví bestie, máte možnost ji dávat bonusové vlastnosti, které se ve fightu projeví. Je tu například silence, samotné bestii můžete přikázat útok na určenou jednotku, teleportovat ji na jinou linku (například máte probitou horní linku a chtěli byste soupeře probít právě zde, avšak bestie se narodila na středu) nebo jí dát heal. 

Se svými spoluhráči hrajeme většinou model na dva healery/supporty, dva AOE stunnery a jeden hard carry role a ještě jsme hru neprohráli, přistupovali jsme k tomu podobně jako na raidech ve WoW. Velké problémy jsme pak měli, když jsme zkoušeli více carry hrdinů. Absence healu a velké podpory od supportů tu byla opravdu veliká. To jsou ale mé osobní zkušenosti. 

Tento mód je čiště pro pobavení a jak jsem již zmínil v úvodu, je to spíše pro zpestření a odreagování. Každopádně, pokud máte i vy nějaký vyzkoušený systém na tento probíhající event, určitě se o něj s komunitou podělte v komentářích. 

Zdroj: Dota2
Štítky: dota2