Přejít k hlavnímu obsahu

Nová organizace Zero Damage s CS:GO

25. 5. 2015 | 21:46 Counter-Strike 2
Na světlo světa vyšla nová organizace pod taktovkou bývalého hráče DEFEATERS Dmitrije "netbus" Špenika nazvaná Zero Damage, pod kterou si našla zázemí sestava Tomáše "efron" Pechmana.Po delší době se na scéně objevila nadějná nová organizace, kterou založil člen bývalých DEFEATERS v posledních dvou letech Counter-Strike 1.6, Dmitrij "netbus" Špenik, převážně zaměřenou na hru Counter-Strike: Global Offensive.
Výchozí obrázek

Na světlo světa vyšla nová organizace pod taktovkou bývalého hráče DEFEATERS Dmitrije "netbus" Špenika nazvaná Zero Damage, pod kterou si našla zázemí sestava Tomáše "efron" Pechmana.

Po delší době se na scéně objevila nadějná nová organizace, kterou založil člen bývalých DEFEATERS v posledních dvou letech Counter-Strike 1.6, Dmitrij "netbus" Špenik, převážně zaměřenou na hru Counter-Strike: Global Offensive.

Podle slov majitele organizace se Zero Damage bude zaměřovat i na jeho zálibu, kterou je enduro/motocross, a kromě nové sekce CS:GO by rád přijal i řadu zkušených jezdců i nováčků a jezdil s nimi na české, případně zahraniční soutěže.

Prozatím však organizace zůstává pouze na sekci nejoblíbenější střílečky současnosti, jejíž částí není nikdo jiný než legendární trojice Jan "johan" Juráň, Petr "petras" Funk a Tomáš "efron" Pechman. Ty doplní mladá krev Pavel "notuud" Jahoda a David "Sorfeeen" Novotný, který byl naposled součástí Iron Team Gamingu.

Team Zero Damage v tuto chvíli bojuje v ESEA Open League. Zajistil si v kvalifikaci účast v ASUS RoG Masters lize pořádané HitPointem, kde bude soupeřit s domácí špičkou o postup na LAN finále ve Svitavách. A také nebude chybět na nadcházejícím LanCraftu, kde bude chtít předvést co nejlepší výsledky a mimo jiné zde představí týmové dresy.

"Je před námi dlouhá cesta, ale beru to jako výzvu. Vím, že nikdo nedostane nic zadarmo a proto jsem rád, že nám v cestě za úspěchem pomohou i nové tváře, které se v organizaci momentálně nacházejí. Věřím, že zkušenosti starších hráčů budou velkou motivací pro ty mladší a méně zkušené.

Mým hlavním úkolem bude klukům zajistit stabilní zázemí a celkovou pohodu, která je pro podávání kvalitních výkonů velmi důležitá. Samozřejmostí je pravidelný trénink, protože bez něho to zkrátka nejde. V koutku duše přemýšlím i o evropských turnajích, na které bych se se svým týmem rád podíval, ale zatím zůstávám nohama na zemi a budeme se držet v domácím prostředí.

Takže v nejbližší době náš čeká LanCraft, MČR a Grunex Challenge. A abychom před těmito akcemi neusnuli na vavřínech, budeme samozřejmě pořádat oblíbené bootcampy."

{#Ukrajina} Dmitrij "netbus" Špenik, majitel Zero Damage

S petrasem i johanem jsme se rozhodli, že složíme team. Hrávali jsme spolu CS 1.6 a teď po 10 letech nás chytlo CS:GO. Docela dlouho jsme hledali nějakou dvojku co by nás doplnila, ale podařilo se a připojili se k nám SorfeN a Notuud. Dva mlaďoši, kteří nás doufejme budou motivovat k lepší a agresivnější hře. No a v tu dobu, kdy jsme začli hrát ve stabilní pětce se nám ozval netbus a představil nám jeho nápad, organizaci Zero Damage. Se stejným cílem ukázat se v co nejlepším světle na LanCraftu nám nezbývalo nic jiného než si plácnout

Tak držte palce, lajkujte Zero Damage na fb. Hoďte si follow na johanovém streamu – http://twitch.tv/joganeir1, brzo rozjedeme pořádné giveawaye skinů a soutěže o petrasovy trenky ;)"

{#Česká Republika} Tomáš "efron" Pechman, kapitán sekce

Sestava Zero Damage.CS:GO

{#Česká Republika} Tomáš "efron" Pechman
{#Česká Republika} Jan "johan" Juráň
{#Česká Republika} Petr "petras" Funk
{#Česká Republika} Pavel "notuud" Jahoda
{#Česká Republika} David "Sorfeeen" Novotný

Pro obě odvětví organizace hledá redaktory, grafiky a moviemakery - pro více informací můžete navštívit stránku ZeroDmg.com.

Štítky: Zero Damage