Přejít k hlavnímu obsahu

s1mple vyhrožuje koncem ve FlipSid3!

13. 7. 2015 | 11:02 Counter-Strike 2
Aleksandr „s1mple“ Kostyliev prohlásil po vyřazení v semifinále ESWC 2015, že s některými spoluhráči z FlipSid3 Tactics už hrát nebude.
Výchozí obrázek
Aleksandr „s1mple“ Kostyliev prohlásil po vyřazení v semifinále ESWC 2015, že s některými spoluhráči z FlipSid3 Tactics už hrát nebude.


Ukrajinský tým se stal překvapením turnaje, když poslal balit kufry taková jména jako Keyd Stars a Ninjas in Pyjamas. Poté byl ovšem vyřazen ze závěrečné čtyřky svými Východoevropskými rivaly z Natus Vincere.

Turnaj zastihl FlipSid3 Tactics ve skvělé formě, třebaže museli startovat s hvězdou týmu Nihilum Gaming Spencerem „Hiko“ Martinem jako náhradou za vízem neobdařeného Georgi „WorldEdit“ Yaskina, který do Kanady odcestovat nemohl.

Nicméně ne všichni hráči FlipSid3 byli spokojeni se 3.-4. místem. Aleksandr „s1mple“ Kostyliev naznačil, že si bude hledat nové útočiště, pokud po konci turnaje nedojde ke změnám v sestavě.

Toto byl můj poslední turnaj s týmem, děkuji všem, kteří nás podporovali. Buď to nebo s některými hráči už hrát nebudu.

Prohlásil ukrajinský hráč na VK.

Kostyliev údajně vybouchl během pistolkového kola za CT na mapě de_inferno, když Andrey „Blad3“ Gorodenskiy prohrál situaci 1v1 proti Danylu „Zeus“ Telsenkovi. Navi totiž na této mapě rozdrtili FlipSid3 1-16.