Přejít k hlavnímu obsahu

s1mple odchází do nového týmu!

21. 7. 2015 | 10:49 Counter-Strike 2
Bývalý hráč HellRaisers a donedávna FlipSid3 Tactics splňuje své výhružky a odchází do nově vzniklého týmu Evolution.
Výchozí obrázek

Bývalý hráč HellRaisers a donedávna FlipSid3 Tactics splňuje své výhružky a odchází do nově vzniklého týmu Evolution.

Jak jsme vás informovali před týdnem (odkaz na článek), Aleksandr "s1mple" Kostyliev nebyl po nevydařeném ESWC 2015 spokojen s výkonem svých bývalých, týmových kolegů z FlipSid3 Tactics a tak opouší jejich řady. Aleksandr nejprve oznámil pauzu od kompetitivního hraní, aby se lépe naučil jak komunikovat uvnitř týmu. 


s1mple ještě v týmu HellRaisers

Nicméně se komunikaci s týmem naučil velice rychle. Již po 48 hodinách od tohoto prohlášení se Kostyliev objevuje v sestavě společně s jeho bývalými spoluhráči z A-Gaming Romanem "CyberFocus" Dergachem a Vladislavem "arch" Svistovem. V jejich prvním společném oficiálním zápase, v kvalifikaci do GameAgents League, poráží maďarské k1ck a formuje se tak nový tým.

Aleksandr "s1mple" Kostyliev 

Potom, co jsem opustil FlipSid3, jsem si opravdu chtěl vzít pauzu, ale uvědomil jsem si, že to co opravdu potřebuji je něco nového a nemohu si jen tak vzít volno od kompetitivního hraní.

Proto jsem se rozhodl postavit tým, kde bych byl šťastný a jsem velmi potěšen, že jsem dal dohromady takový lineup. Hráli jsme spolu předtím a nyní jsme znovu spolu! Budeme se opravdu velmi snažit abychom se stali jenim z nejlepších týmů. Víme, že to bude chvíli trvat, ale budeme pracovat opravdu velmi tvrdě.

Nový tým Evolution

{#Ukrajina} Aleksandr "s1mple" Kostyliev 
{#Ukrajina} Vladislav 
"arch" Svistov
{#Ukrajina} Ilya 
"fix" Golovko
{#Bělorusko} Roman 
"CyberFocus" Dergach
{#Bělorusko} Serey 
"spaz" Skrypchik