Přejít k hlavnímu obsahu

Staň se dobrovolníkem na MČR 2015

19. 10. 2015 | 11:09 Všechny hry
Po dvou ročnících Mistrovství ČR v počítačových hrách v Praze se stěhujeme do Brna. Chtěl by ses na akci takového formátu podílet? Tak to je tahle nabídka přímo pro tebe.Každou velkou akci typu Mistrovství ČR netvoří pouze samotné hrací dny, ale i pracné dny poctivé přípravy. Právě proto jsme si řekli, proč nerozšířit realizační tým? Jednoduše řečeno, nabízíme členům komunity stát se dobrovolníkem na MČR 2015.
Výchozí obrázek

Po dvou ročnících Mistrovství ČR v počítačových hrách v Praze se stěhujeme do Brna. Chtěl by ses na akci takového formátu podílet? Tak to je tahle nabídka přímo pro tebe.

Každou velkou akci typu Mistrovství ČR netvoří pouze samotné hrací dny, ale i pracné dny poctivé přípravy. Právě proto jsme si řekli, proč nerozšířit realizační tým? Jednoduše řečeno, nabízíme členům komunity stát se dobrovolníkem na MČR 2015.

Samotná akce se koná od pátku 6. 11. 2015 9:00 do neděle 8. 11. 2015 17:00. Nicméně přípravy začnou již ve středu. Pokud bys měl zájem podílet se na letošním Mistrovství, stačí jen vyplnit dotazník níže. Nutno dodat, že vyplnění dotazníku je závazné!

 

WE WANT YOU

 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.