Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte představují novou ladies sekci

20. 11. 2015 | 20:56 Counter-Strike 2
Po roční odmlce si herní organizace nEophyte pořídila do svých řad ženskou CS:GO sekci.Uplynul nám celý rok od doby, kdy naposledy u nEophyte působila ladies CS:GO sekce. Kapitánkou poslední sestavy byla Jana 'jance' Kozáková a její součástí byly také dvě zahraniční hráčky. Nyní tomu bude jinak a sestava bude složena pouze z hráček tuzemské scény, konkrétně z jedné Česky a čtyř Slovenek.
Výchozí obrázek

Po roční odmlce si herní organizace nEophyte pořídila do svých řad ženskou CS:GO sekci.

Uplynul nám celý rok od doby, kdy naposledy u nEophyte působila ladies CS:GO sekce. Kapitánkou poslední sestavy byla Jana 'jance' Kozáková a její součástí byly také dvě zahraniční hráčky. Nyní tomu bude jinak a sestava bude složena pouze z hráček tuzemské scény, konkrétně z jedné Česky a čtyř Slovenek.

Každá z pětice hráček nEph.fe hraje Counter-Strike již od dob verze 1.6, tudíž nejde o žádné zelenáče. Hráčky Ninka a Ninuska spolu dokonce již před 7 lety působily společně v týmu myRevenge. Pod touto organizací společně hrála i zbylá trojka týmu a to v loňském roce, kdy se zúčastnila na LanCraftu. Konkrétně jde o trojici Mikajla, Nikky a Mishulkaa.

nEophyte female

Část týmu spolu působí již třičtvrtě roku a k týmu se teprve nedávno přidala Michaela 'Mishulkaa' Čáslavská. Ta je na domácí CS:GO scéně známá díky tomu, že v letošní sezóně hrála v týmech jako Iron Team Gaming nebo Dark Tigers, kde jistě posbírala cenné zkušenosti.

Po posílení sestavy se holky připravují opravdu poctivě. V blízké době se plánují zúčastnit menších online turnajů a jejích největším a vysněným cílem je pokusit se kvalifikovat na ladies turnaji v březnu na Intel Extreme Masters v Katowicích.

Po nějaké odmlce máme tedy na naší scéně ženský tým, který má opravdové ambice. Pokud jim snaha vydrží a sestavu nebudou měnit každé dva týdny, holky by před sebou mohly být zajímavou budoucnost. Nezbývá tedy více, než jim popřát hodně štěstí. Pokud chcete vědět veškeré žhavé novinky o nEph.fe, můžete sledovat jejich nově založenou fanpage.

Sestava nEophyte.female:

{#Slovenská Republika} Dominika 'ninuska' Hrindová
{#Slovenská Republika} Nina 'ninka' Bulavčiaková
{#Česká Republika} Michaela 'Mishulkaa' Čáslavská
{#Slovenská Republika} Michaela 'Mikajla' Domeová
{#Slovenská Republika} Dominika 'nikky' Strečanská

Zdroj: neophyte.cz
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.