Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone turnaj středních škol pokračuje

26. 12. 2015 | 20:40 Hearthstone
Druhá sezóna Hearthstone turnaje středních škol je v plném proudu a první okres již hlásí ukončenou základní fázi. Pokud vás zajímají další informace, čtěte pozorně dále.
Výchozí obrázek

Druhá sezóna Hearthstone turnaje středních škol je v plném proudu a první okres již hlásí ukončenou základní fázi. Pokud vás zajímají další informace, čtěte pozorně dále.

HTSS

Hearthstone turnaj středních škol, zkráceně HTSS, je projekt, který vznikl teprve v nedávné době, i tak ale aktuálně probíhá již druhá sezóna. Šampionem té první byl Martin Bureš z SPoSŠ Česká Lípa, na domácí scéně také působí pod přezdívkou Takeno.

Zatímco první sezóna se uskutečnila pouze v českolipském okresu, do té druhé se turnaj rozšířil již na čtyři okresy Libereckého kraje - Česká Lípa, Liberec, Jablonec nad Nisou a Semily. Těsně před Vánoci se stihly dohrát turnaje základní části v České Lípě, kam se do finále probojovalo 14 nejlepších. Ve zbylých okresech se odehrálo pouze prvních pár turnajů, další se konají během ledna. V lednu by také měla druhá sezóna HTSS vyvrcholit.

Možná si říkáte, o co se v tomhle turnaji hraje? Hlavní cena pro vítěze je křeslo DXRacer pro sebe a jeden kus také pro vybraného zástupce vedení školy.

HTSS

V příští sezóně se navíc turnaj rozšíří i mimo severní Čechy a odehraje se ideálně po všech školách v České republice. První dva přípravné turnaje se odehrali již v Plzni a Praze a jediné co k takovému turnaji potřebujete, je aktivní člověk, který se stane zástupce a prodlouženou rukou na jednotlivé škole. V příští sezóně by tak HTSS mohla nabýt obřích rozměrů.

Zdroj: htss.cz
Štítky: HTSS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.