Přejít k hlavnímu obsahu

Rocket League nesmí chybět ani na PLAYzone

8. 1. 2016 | 09:31 Rocket League
Relativně nová hra Rocket League postupně proráží i do progamingu a my jsme se rozhodli dát šanci této zábavné hře také na PLAYzone.
Výchozí obrázek

Relativně nová hra Rocket League postupně proráží i do progamingu a my jsme se rozhodli dát šanci této zábavné hře také na PLAYzone.

PLAYzone Rocket League

Pro ty, kteří se s touto hrou ještě nesetkali. V Rocket League se stáváte řidičem vašeho herního auta a díky lehkému ovládání je možné jezdit do všech směrů a vaším úkolem je střílet góly. Ale to také není všechno v této hře se nemusíte držet jenom země ale mužete se stát taky zdatným letcem díky svému boostu který se nachází po celé aréně na ruzných místech.

Hra vyšla na dvě platformy a to PC a PlayStation 4. Nicméně na PLAYzone zařazujeme do programu turnaje na PC, tak jako máme ve zvyku u všech našich titulů. Turnaje budou naplánovány na každou sobotu od 18:00, je také možné, že se prostřídají herní režimy pro vícečlenné týmy - od 1vs1 turnaje až po klání 4 proti 4.

Detailní informace a pravidla týkající se turnaje se dozvíte v detailu jednotlivého turnaje. Již teď prozradím, že klání bude probíhat BO5 s finálovým duelem na BO7. Přijďte se již tento měsíc 23. ledna pobavit u prvního PLAYzone turnaje ve hře Rocket League.

Steam komunita

Pokud nechcete, aby Vám utekla jakákoliv akce nebo novinka pořádaná portálem Playzone vstupte do této Steam skupiny kde Vám budou přicházet notifikace. 

Štítky: Rocket League
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.