Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba vstupuje do vod Heroes of the Storm

6. 1. 2016 | 09:20 Heroes of the Storm
Před pár dny oznámil domácí multiherní tým eSuba, že do svých řad přibere nové hráče či týmy. Nyní už vyšlo najevo, že šlo poprvé v týmové historii o sekci v Heroes of the Storm.Na poli MOBA her vystrkuje růžky mimo League of Legends či Doty 2 i Heroes of the Storm, a to i na české scéně. Již několik měsíců zpátky se rozhodl zařadit mezi podporované tituly například tým Inside Games, kterému se bude od ledna eSuba snažit konkurovat.
Výchozí obrázek

Před pár dny oznámil domácí multiherní tým eSuba, že do svých řad přibere nové hráče či týmy. Nyní už vyšlo najevo, že šlo poprvé v týmové historii o sekci v Heroes of the Storm.

Na poli MOBA her vystrkuje růžky mimo League of Legends či Doty 2 i Heroes of the Storm, a to i na české scéně. Již několik měsíců zpátky se rozhodl zařadit mezi podporované tituly například tým Inside Games, kterému se bude od ledna eSuba snažit konkurovat.

Kapitánem eSuba.HOTS sekce je Jan 'pRayer' Lesenko, jehož můžete znát jako komentátora pražského EU Road to Blizzcon nebo ještě dříve jako hráče Hearthstone. Tým pod eSubu přechází z ostravského celku Black Lotus Miners, jenž sídlí ve stejnojmenné herně.

EU Road to Blizzcon

Foto: Radek Vebr

Tým se k přestupu pod eSubu vyjádřil kolektivně:

"Zdravíme vás všechny, rádi bychom vám oznámili, že jako tým jsme se začlenili k eSubě. Doufáme, že naše spolupráce nebude nijak komplikovaná, a že se všechno podaří. Naše cíle jsou vyšplhat se na horní příčky česko-slovenských týmů, ale také i světových. Můžete od nás čekat pravidelné zapojení se do turnajů, videa, streamy a zábavu. K přestupu došlo, protože se chceme vyburcovat k co nejlepším výkonům a jelikož eSuba jako taková je hodně známá, tak nás to bude 100% motivovat k jejich podávání. Cíle jsou pro nás jasné - být nejlepší na světě. eSubě přineseme velmi kvalitní HotS sekci a také kvalitní reprezentaci.

Pocházíme z celku Black lotus miners, který provází českou scénu již od začátku. eSuba pro nás byla jasným cílem již od začátku. Našim týmem prošlo spousty výborných hráčů, kteří nám nyní budou dělat velmi kvalitní konkurenci, ale naše odhodlání a soudržnost nám dá ten správný náskok, abychom mohli dominovat cz/sk scéně. Hlavně doufáme, že naše přijetí do eSuby bude příkladem pro další velké multiclany, aby začaly nabírat své HotS sekce, které by s námi mohly soupeřit."

Sestava Heroes of the Storm týmu eSuby:

{#Česká Republika} Jan 'pRayer' Lesenko
{#Česká Republika} David 'Davsa' Halberštát
{#Česká Republika} Ondra 'Restik' Bortlík
{#Slovenská Republika} Tomáš 'Whaller' Rovnianek
{#Slovenská Republika} Jozef 'Vakama151' Burzík

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.