Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung v PLAYzone aréně na festivalu 4FANS

7. 1. 2016 | 20:12 Všechny hry
Na lednovém festivalu 4FANS v Praze bude mít svůj stánek v rámci PLAYzone aréna také světový gigant Samsung.Festival 4FANS je primárně určen pro fanoušky YouTube, online videa a živých streamů. Je však úplně jedno, jestli se zajímáte o make up, singleplayer hry, meme, šití cosplay, progaming, své zájmy tu nalezne úplně každý, protože 4FANS je multižánrový festival. Mezi hlavní hvězdy čtvrtého ročníku patří známí YouTubeři - GoGo, Hoggy, Smusa.
Výchozí obrázek

Na lednovém festivalu 4FANS v Praze bude mít svůj stánek v rámci PLAYzone aréna také světový gigant Samsung.

Festival 4FANS je primárně určen pro fanoušky YouTube, online videa a živých streamů. Je však úplně jedno, jestli se zajímáte o make up, singleplayer hry, meme, šití cosplay, progaming, své zájmy tu nalezne úplně každý, protože 4FANS je multižánrový festival. Mezi hlavní hvězdy čtvrtého ročníku patří známí YouTubeři - GoGo, Hoggy, Smusa.

4FANS

Připravený pro vás bude také stánek společnosti Samsung, kde si budete moci vyzkoušet nadupané mobilní vlajkové lodě z řady Galaxy S6, výkonné herní tablety Tab S2 či chytré hodinky Gear S2. Jako perlička je pro vás připravena virtuální realita v podobě Gear VR.

Herní nadšenci si budou moci zkusit hraní na ultra širokém prohnutém 34" monitoru, jehož zakřivená obrazovka vás vtáhne do hry. Zastánci plochých monitorů ocení UHD monitor UE850, jehož obraz je 4x jemnější než u běžného monitoru, díky čemuž vám neunikne žádný detail.

Díky Samsungu se také uskuteční vybrané zápasy Hearthstone turnaji na 9.7" tabletech Tab S2 na Prima COOL stage. Kromě toho si také budete moci zahrát o produkty Samsungu v tombole, která se na 4FANS uskuteční, konkrétně jde o 5.0" mobilní telefon Galaxy J5 s 13mpx fotoaparátem a 8.5mm široký 9.6" tablet Tab E.

Samsung

Zdroj: 4fans.cz
Štítky: 4fans, Samsung
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.