Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna zavítá na Game Expo v Bratislavě

15. 3. 2016 | 01:17 Všechny hry
Bratislavské Game Expo se o víkendu 18. až 20. března uskuteční již poosmé a PLAYzone aréna bude u toho. V rámci festivalového programu se návštěvníci mohou těšit na špičkové herní technologie, turnaje pro veřejnost a další spousty zábavných aktivit.
Výchozí obrázek

Bratislavské Game Expo se o víkendu 18. až 20. března uskuteční již poosmé a PLAYzone aréna bude u toho. V rámci festivalového programu se návštěvníci mohou těšit na špičkové herní technologie, turnaje pro veřejnost a další spousty zábavných aktivit.

Praha, ČR – 15. března 2016 – Festival Game Expo konající se každoročně v hlavním městě Slovenska je již tradičně srazem milovníků her všech druhů, od karetních, přes stolní, až k těm nejnovějším herním počítačovým peckám, v rámci programu jsou připraveny také odborné přednášky a prezentace. Jak by mohla PLAYzone aréna na akci takového formátu chybět?

PLAYzone aréna bude na Game Expu rozdělena do dvou částí. Ta první bude patřit značkám Dell a Alienware, kde budou připraveny herní notebooky nejvyšší kvality, na kterých si návštěvníci budou moci odpočinout u hraní těch nejpopulárnějších počítačových her současné doby. Každý navíc dostane příležitost zahrát si s profesionální hráčkou z týmu eSuba. 

Také druhý stánek v PLAYzone aréně bude patřit počítačovým hrám, jak jinak, půjde konkrétně o herní arénu s PC sestavami HAL3000 MČR Pro 6. generace. Na místě bude těchto prvotřídních mašin připraveno dostatek na to, aby si každý mohl přijít zahrát různorodé herní tituly na nejvyšší detaily. Požitek z hraní pak podpoří 144 Hz monitory značky BenQ a také herní periferie od Mionixu.

Game Expo

V PLAYzone aréně bude v rámci programu připravena pro návštěvníky festivalu Game Expo celá řada turnajů pro veřejnost. Na své si přijdou zejména hráči střílečky Counter-Strike: Global Offensive a MOBA hry League of Legends, v těchto dvou populárních titulech se od pátku do neděle odehraje celkem sedm turnajů pro veřejnost, odkud si kromě spousty zábavy budou moci ti nejlepší odnést i věcné ceny, které do těchto klání věnují partneři PLAYzone arény.

Seznam turnajů pro veřejnost:

  • Pátek 14:00 - Dell Alienware League of Legends 1v1
  • Pátek 18:00 - BenQ Counter-Strike Global Offensive 1v1
  • Sobota 10:00 - HAL3000 League of Legends 3v3
  • Sobota 14:00 - Dell Alienware League of Legends 1v1
  • Sobota 18:00 - Mionix Counter-Strike Global Offensive 1v1
  • Neděle 10:00 - BenQ Counter-Strike Global Offensive 1v1
  • Neděle 13:00 - Dell Alienware League of Legends 1v1

Zábavu v PLAYzone aréně na Game Expo 2016 zabezpečí partneři DELL, Alienware, HAL3000, BenQ a Mionix. Více informací o celé akci a PLAYzone aréně naleznete zde.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.